Aktív témák
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Ne haragudjatok ,de nincs időm végigolvasni a fórumot de lenne egy kérdésem! Kb 2 hónapos a Blade-m eddig tökéletesen elégedett voltam vele ,de ma elkezdett a hangszórója (amibe hallom a másik felet) élesebb lenni meg recsegni.Mit tegyek? Orvosolható ez a probléma? Mert hát nagyon zavaró . Előre is nagyon köszönöm a válaszokat !!!!!!
-
rytsye
csendes tag
Sajnos nincs időm végigböngészni az egész fórumot, de nagyon fontos lenne!!!!!! :-(. Navigációban segítség ???? Honnan ?Milyet? ÖRÖK HÁLA !!!!
-
rytsye
csendes tag
?
-
rytsye
csendes tag
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Lenne pár kérdésem,amiben talán tudtok segíteni.
Hogyan tudnám megoldani a telefonon ,hogy hangosabbak legyenek a azok a filmek amiket nézek rajt?MoboPlay-errel játszom le őket avit simán viszi csak kicsi a hang maxon is.Tudtok esetleg valami másik programot ,vagy mit tegyek? A zene része már szépen megoldódott PowerAMP-al,de ezzel nem tok mit kezdeni.
A másik, az "én megyek :-) " nevű programot honnan tudnám leszedni.már egy helyről sikerült tökéletesen fut is csak a képernyő nagyon kicsi részén fut így meg használhatatlan. Válaszokat előre is köszönöm!!! -
rytsye
csendes tag
Valaki segítség az előző kérdésemre ??????
-
rytsye
csendes tag
Köszönöm a segítséget ! Lenne még valami! Hogyan tudok avi-bol olyan mp-4 filmet convertálni(milyen progival) ,hogy a telefon egész képernyőjén fusson a film vagy azt be lehet valahol állítani? Mit kell csinálnom? Még egyszer köszönöm !
-
rytsye
csendes tag
Szevasztok! Sajnos nincs nagyon időm utána olvasgatni azért tennék fel itt pár kérdést.
Hogyan tudom elővarázsolni a telefonban az üzenetekben a piszkozatokat? Hogy tudom felmásolni a telefonra a neveket a sim-ről? IGO-t honnan tudok rá szerezni amihez nem kell folyamatos net? Hogyan tudom telepíteni a telóra,leírja valaki nekem részletesen mintha egy ovodásnak kellene elmagyarázni?:-) Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest