-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudo
tag
Sziasztok!
Van a z9x pro-n külső reset gomb amivel gyári állapotra lehetne visszatérni?
Megdöglött a kicsike ma 2 film váltás közt, azóta nincs képem.
Próbáltam 2 tv-n is és másik kábellel is meg vagy 30x áramtalanítottam de semmi eredménye, szerintem vihetem vissza -
dudo
tag
Ez saját tapasztalat vagy csak leírás alapján mondod?
Csak azért kérdem mert yt van fent egy videó amin Sony akármi erősítőre van rákötve és nem adja ki a fent általam írt hangokat és mondja is a srác hogy nem tudja! Szüleimnek kellene egy és arra gondoltam megkapnák az én Dune-met magamnak vennék egy ilyet, csak nem akarok befürdeni mert a dune mindent visz, lehet jobban járok még egy dune eszközzel ezért érdeklődöm ennyire. -
dudo
tag
Sziasztok!
Ha van már itt valakinek z9x pro, az tudna nekem pontos információt adni azzal kapcsolatban, tudd-e a készülék dtshd, dtsx, dtshdma hangokat lejátszani? -
dudo
tag
Sziasztok!
Honnan érdemes most ilyen Zidoo MP rendelni, ahova vissza is tudom küldeni, ha nem felel meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest