- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Gondolom, több helyen is megvásárolható. Én speciel az 576 boltjában vettem meg (Árkád üzletházban), és itt kiegészitőket is árultak hozzá (WoW, BF2).
Mint írtam, a driver cd-n a ''hungary'' felirat díszeleg, de telepitésnél nincsen ilyen lehetősség. Annyit fedeztem fel, hogy a játékok felsorolásában kb. 8-t hoz fel, ezekhez lesz gondolom kiegészitő, vagy az alapbillentyűzethez ad egy ''sablon'' kiosztást, de érdekes, hogy nincsen közte a WoW, illetve BF2. Mindegy, még nem jöttem rá, max majd akkor, ha valamelyiket feltelepítem közülük.
Ami még szembetünő, hogy MAGYAR karakteres a billentyűzet!
Tegnap ki is próbáltam a BF2-vel, de kicsit át kell konfigolni a játékon belül a gombkiosztást (pl. a térkép:M, vagy a lehasal: Y átrakása), illetve, pl. a ''TAB'' billentyűt szerintem nem kell, csak annyi, hogy az most nem a bal oldalon éred el, hanem a jobb oldalon (ez a bill, gyári kiosztásban a fegyver kijelölés ujraéldedésnél, illetve szakaszba ki-, ill. belépésre szolgál). Ha majd megveszem a bf2 kiegészitést, már nem kell vele bajlódnom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Temu
- TCL LCD és LED TV-k
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest