Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

Gondolom, több helyen is megvásárolható. Én speciel az 576 boltjában vettem meg (Árkád üzletházban), és itt kiegészitőket is árultak hozzá (WoW, BF2).
    Mint írtam, a driver cd-n a ''hungary'' felirat díszeleg, de telepitésnél nincsen ilyen lehetősség. Annyit fedeztem fel, hogy a játékok felsorolásában kb. 8-t hoz fel, ezekhez lesz gondolom kiegészitő, vagy az alapbillentyűzethez ad egy ''sablon'' kiosztást, de érdekes, hogy nincsen közte a WoW, illetve BF2. Mindegy, még nem jöttem rá, max majd akkor, ha valamelyiket feltelepítem közülük.
    Ami még szembetünő, hogy MAGYAR karakteres a billentyűzet!:R
    Tegnap ki is próbáltam a BF2-vel, de kicsit át kell konfigolni a játékon belül a gombkiosztást (pl. a térkép:M, vagy a lehasal: Y átrakása), illetve, pl. a ''TAB'' billentyűt szerintem nem kell, csak annyi, hogy az most nem a bal oldalon éred el, hanem a jobb oldalon (ez a bill, gyári kiosztásban a fegyver kijelölés ujraéldedésnél, illetve szakaszba ki-, ill. belépésre szolgál). Ha majd megveszem a bf2 kiegészitést, már nem kell vele bajlódnom.:B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák