- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Autós kamerák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
Aktív témák
-
Iceclon
csendes tag
Hi all!
Jaj hol is kezdjem... hmm szóval életem nagy részét a hasamon fekve élem a gép elött, és hozzászoktam teljesen a füleshez, szinte a nap 24 órájában rajtam van :)
Mikor az utcsó fülesem beadta a derekát (infrás Sony), hallottam hogy van a Zalman ZM-RS6F Theatre 6 nevezetű füles, amiről nem nagyon mondanak rosszat, és állítólag tényleg vissza adja az 5.1-et. Ám legyen, megvettem és rákötöttem egy ASUS A7N8X-E Deluxe (NVIDIA nForce2 Ultra 400 Lapkakészlet) alaplapra integrált hangkártyára.
Mikor megpillantottam az NVIDIA nForce vezérlőpultot, egy picit leizzadtam, mert foggalmam sincs, hogy kell beállítani.
Arra rájöttem, hogy hogy kell átállítani, hogy a line-in meg a mikrofon átalakuljon center, meg hátsó hangszóró ajzatra. De gőzöm se volt, hogy mi a ''Dolby Surround kódolás endegélyezése'' vagy a ''Küzépső csatorna létrehozása'' stb. Ezekre egyikre se adtam pipát. Megnyomtam a 'Teszthang' gombot, és ellenőriztem a csatornákat. A left és a right leüvöltötte a fejem, a centert szinte egyáltalán nem hallottam, és a hátsó két hangszórót még úgy aránylag hallottam a megfelelő helyen. Megpróbáltam azt, hogy az ''Előkeverés hangerőszintjei''-t átállítani, úgy hogy a jobb és bal oldalt szinte minimumra levettem, de ez se segített, annyira halk, hogy film alatt szinte egyáltalán nem hallani, csak mintha suttognának a filmben. (Media Player Classic-ot használok, ahol az AC3 Decoder settings 3Front + 2 Rear -ra volt állítva, + pipa az LFE -nél)
Bárhogy állítgattam, nem jöttem rá hogy lehetne rendesen beállítani, mert így abszolúte élvezhetetlenek a filmek, van esetleg valami ötletetek? (az eladás+aprítógépbe dobást kihagynám :) )
jahh és a windows XP probléma: Amikor állítok a hangerőn a speaker sípol egy hatalmasat, ezt hogy lehetne kikapcsolni, mert ez nem a legjobb mikor hajnal 3-kor állítok a hangon és a fél lakás felébred a zajra...
Előre is megköszönök minden segítséget!
Üdvözlettel, Iceclon!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- Insta360 X4 1 év garancia
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest