Aktív témák

• degu

senior tag

válasz htoms #2 üzenetére

O.K.
    Ez mar biztato! :R
    Koszi!
    /De meg mindig nem tudom,hogy a mikrohullamu kapcsolat jobb-e,mint a kabeles... :F /

• htoms

tag

válasz degu #1 üzenetére

Olvasd el tuzetesen az altalanos szerzodesi felteleket, es kerdezz korbe naluk, hogy mit tudnak biztositani. Ha azt mondjak, hogy a rendelkezesre allas X akkor nem lehet <X tehat igy mar azonnal lehet szerzodest bontani pl. Vagyis a Datanettel sikerult. Aztan a masik a savszel. Ha 512/128 az elmeleti es a gyakorlati sebesseguk is amiit veszel toluk akkor annak nem meglete eseten szinten felbonthatod a szerzodest retarziok nelkul. Azonban sokszor ott van az ASZF-ben, hogy a sebesseg csak elmeleti es elofrdulhat ennek X%-os elterese (persze rendszerint negativ iranyban, de ez sem mindig igaz). Hasonlo dolgokra tudsz csak tamaszkodni abban az esetben ha bontani szeretned a szerzodest.

• degu

senior tag

Hallott valaki a Zafirbau Zrt kabelTV,es Netszolgaltatorol?
    Sajat fenyezesuk szerint orszagos ceg!
    En Rackeven akadtam ossze veluk.Jelesul egy tetko ugyfelszolgalatos majommal... :W
    /Majdnem lehanyt! :( Pedig csak azt nehezmenyeztem,hogy elozo napi telefonos erdeklodesemkor nem kozoltek,hogy az elozo tulajtol lemondo nyilatkozat kell,kulonben nem kotnek az uj tulajjal szerzodest! :(( Igy potyara utaztam le Rackevere! :Y /
    Egyaltalan nincs bizalmam ezek utan hozzajuk,de nincs valasztek.Ill. van egy mikrohullamu/Kevenet/de attol fazom... :F /A kerdeses telepules,ahova koltozok,az Szigetbecse/Jobb lenne a mikrohullamu?Megbizhato? Nem fugg az idojarastol? :F
    Minium 1 eves husegnyilatkozatot kell alairni Zafireknal.Es mi van akkor,ha nem vagyok megelegedve a szolgaltatasukkal?/Szakadozik,kimarad,lassu...stb/Akkor is fizetnem kell egy evig? :W

[Szerkesztve]

Aktív témák