- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
htoms
tag
Olvasd el tuzetesen az altalanos szerzodesi felteleket, es kerdezz korbe naluk, hogy mit tudnak biztositani. Ha azt mondjak, hogy a rendelkezesre allas X akkor nem lehet <X tehat igy mar azonnal lehet szerzodest bontani pl. Vagyis a Datanettel sikerult. Aztan a masik a savszel. Ha 512/128 az elmeleti es a gyakorlati sebesseguk is amiit veszel toluk akkor annak nem meglete eseten szinten felbonthatod a szerzodest retarziok nelkul. Azonban sokszor ott van az ASZF-ben, hogy a sebesseg csak elmeleti es elofrdulhat ennek X%-os elterese (persze rendszerint negativ iranyban, de ez sem mindig igaz). Hasonlo dolgokra tudsz csak tamaszkodni abban az esetben ha bontani szeretned a szerzodest.
-
degu
senior tag
Hallott valaki a Zafirbau Zrt kabelTV,es Netszolgaltatorol?
Sajat fenyezesuk szerint orszagos ceg!
En Rackeven akadtam ossze veluk.Jelesul egy tetko ugyfelszolgalatos majommal...
/Majdnem lehanyt!
Pedig csak azt nehezmenyeztem,hogy elozo napi telefonos erdeklodesemkor nem kozoltek,hogy az elozo tulajtol lemondo nyilatkozat kell,kulonben nem kotnek az uj tulajjal szerzodest!
Igy potyara utaztam le Rackevere!
/
Egyaltalan nincs bizalmam ezek utan hozzajuk,de nincs valasztek.Ill. van egy mikrohullamu/Kevenet/de attol fazom...
/A kerdeses telepules,ahova koltozok,az Szigetbecse/Jobb lenne a mikrohullamu?Megbizhato? Nem fugg az idojarastol? 
Minium 1 eves husegnyilatkozatot kell alairni Zafireknal.Es mi van akkor,ha nem vagyok megelegedve a szolgaltatasukkal?/Szakadozik,kimarad,lassu...stb/Akkor is fizetnem kell egy evig?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- 3D nyomtatás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/

Pedig csak azt nehezmenyeztem,hogy elozo napi telefonos erdeklodesemkor nem kozoltek,hogy az elozo tulajtol lemondo nyilatkozat kell,kulonben nem kotnek az uj tulajjal szerzodest!
Igy potyara utaztam le Rackevere!
/