Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borkov
újonc
Sziasztok,
Kb. 10 éve nem játszok, de nagy ritkán barátnőmmel leülnénk kikapcsolódni. Egyedül nincs kedvem, neki pedig persze nem olyan játékok tetszenek mint nekem.
Régesrégen a Crock2-őt vittük végig, aztán a Disney UP The Videogame-et. (www.youtube.com/watch?v=mAx0baEdOGY)
Abban az tetszett neki, hogy egymást segítve együtt játszhat a két karakter. Olyasmi kellene ami ugrálós, gyűjtögetős 3D kalandjáték, aranyos karakterekkel. A Ratchet & Clank pl. azért nem jó, mert túl scifi jellegű, az már nem tetszik nekiInkább meseszerű legyen. Nehéz eset
A címben említett Yooka-Laylee szerintem tetszene neki (www.youtube.com/watch?v=8IeWYEZEesg), de pechemre kevés hozzá a gépem.
C2D-E8200/4GB/256SSD/9600GT512MB , új gépet emiatt meg nem akarok, mert minden másra elég nekem, játék pedig kb. havi 1-2 óra lenne, szóval extra alkalmi játékosok vagyunk.Előre is köszi, ha tudsz ajánlani pár címet, ami ilyen stílusú, és megy a konfigon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Metal topik
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC .:BONTATLAN:. .:2év garancia:.
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 3. gen Threadripper, 4x32gb, bq!, NZXT, 1200W // A jó munkás, félkonfig
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest