- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
-=ADR=-
csendes tag
legalább árajálatokat mondjatok... uP!
-
-=ADR=-
csendes tag
valaki mondjon már valamit... up
-
-=ADR=-
csendes tag
mé mindig megvan a hangszer valaki esetleg?
-
-=ADR=-
csendes tag
up ma is.
-
-=ADR=-
csendes tag
még mindig megvan, és nagyon kéne a kess az új hangszerre, valaki aki komolyan tanulni szeretne, vagy aki most kezd zenélni vendéglátásban annak nagyon ideálís. vegyétek már meg.
-
-=ADR=-
csendes tag
Na miaz senkinek nem kell? lehet alkudozni is akár.
-
-=ADR=-
csendes tag
Még annyit hozzá kell tennem hogy 80k ért én is használtan vettem.
-
-=ADR=-
csendes tag
előszőr is egy [link] igy néz ki. Akinek több info kell nézzen szét googleval. van nagyon sok info a hangszerről.
Nos elszeretném adni ezt a hangszert mert PSR-2000 -et szereték venni. ezt már kinőtem.
viszont én használtam is nem csak nézegettem. nekem ez munkaeszköz még most is.
Annyit szeretnék elmondani hogy állapota feljavított mert a sok használattól a gombok elhaltak igy az összes nyomógombot kicseréltettem benne.
2 hibája mégis van. egyik hogy nem mindenhol műkszik a nyomó értékelő, a másik hogy egy szorakozóhelyen letörték az ultosó oktáv utolsó előtti billenyűjét.
Megcsináltatnám én, de inkább beruházok egy komolyabb hangszerbe, mert a vedéglátásban már kezd kevés lenni eza kis gép.
Én most is ezzel játszom. ezzel kis hibával is. és még nem okozott különösebb fennakadást, azon kivül hogy esztétikailag nem tetszik. nos én még 90k ért vettem anno. most Ir.40k ért adom. akit érdekell az irjon.
Még annyit hogy az állapota ezenken kivűl remek. semmi baja jól használható, nekem elhihetitek, hisz ezzel dolgohozom hétvégenként.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest