Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
van valami oka, hogy pont ezeket a hardvereket szeretnéd használni? fogyasztás szempontjából lehetne jobbat is kihozni, illetve a 350-es tápon is nagyon sok lesz a veszteség valószínűleg, alacsony kihasználtságon durván vissza szokott esni a hatékonysága még a 85+-os tápoknak is, ez 24 órás üzemnél éves szinten már több ezer forintot is jelenthet. én többek között ezért szoktam a DC tápos lapokat ajánlani, hozzá egy 80-90Wattos notebook táppal. vagy ha sima alaplap paneltáp/pico PSU. vagy ott az ajánlóban is szereplő CFI ház, annak a beépített tápja elég egy ilyen laphoz, plusz 4 lemezhez és nincs túlméretezve.
(#3208) szegedilaci: na, ennek a listának a létezéséről nem is tudtam, megy is az összefoglalóba.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Epson nyomtatók
- iPhone topik
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest