-
PROHARDVER!
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
van valami oka, hogy pont ezeket a hardvereket szeretnéd használni? fogyasztás szempontjából lehetne jobbat is kihozni, illetve a 350-es tápon is nagyon sok lesz a veszteség valószínűleg, alacsony kihasználtságon durván vissza szokott esni a hatékonysága még a 85+-os tápoknak is, ez 24 órás üzemnél éves szinten már több ezer forintot is jelenthet. én többek között ezért szoktam a DC tápos lapokat ajánlani, hozzá egy 80-90Wattos notebook táppal. vagy ha sima alaplap paneltáp/pico PSU. vagy ott az ajánlóban is szereplő CFI ház, annak a beépített tápja elég egy ilyen laphoz, plusz 4 lemezhez és nincs túlméretezve.
(#3208) szegedilaci: na, ennek a listának a létezéséről nem is tudtam, megy is az összefoglalóba.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest