Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Viszont a passzív mód sem segített...
-
Dexter68
addikt
Nekem ugyanez a problémám a Norton Internet Security-vel.
Ha aktív, akkor nem bírok ftp-zni. -
gesa
tag
Mégsem a QoS volt a megoldás. A választ a ZoneAlarm helpjében találtam meg:
''The built-in XP firewall can interfere with ZoneAlarm Pro's handling of active FTP
traffic. This may result in incoming FTP traffic being blocked by ZoneAlarm Pro.
To solve this problem, either use passive FTP, or turn off the XP firewall.''
A Windows Commanderben passzív mód használatát kell beállítani az átvitelhez. -
gesa
tag
Megoldottam, a QoS csomag ütemezőt kilőttem és így már müxik.
-
gesa
tag
Sziasztok!
Magyar XP-t használok, Zonelarm telepítve és Windows Commanderrel szeretnék Ftp kapcsolatot létrehozni. A kapcsolat létre is jön, de a tartalomjegyzéket nem olvassa be a commander. Ha a ZoneAlarmot kilövöm, akkor jó. Mi lehet rosszul beállítva? A hálókártyámnak adtam fix IP címet.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest