- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Naggyonszépen köszi a segítséged nagy király vagy barátom és nagyon rendes vagy!
-
stargazer
senior tag
meg tudtam csinálni sikerült és nagyon szépen köszönöm a segítséged!
azt nem tudod hogy hogyan lehetne megoldani hogy még a dos-prompt folyamat se látszódjon...? -
stargazer
senior tag
beírtam a parancssorba és: kiírta hogy connected to xy és command completed succesfully.
-
stargazer
senior tag
rasdial?
Ezt parancssorba beírva is kellene hogy valami eredményt lássak? Scheduled Tasks- nál meg csak progikat enged ha jól láttam. -
stargazer
senior tag
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül hogy hogyan lehet azt beállítani (illetve hogy be lehet-e) hogy amikor bebootol a vindóz xp akkor automatikusan tárcsázzon a modem anélkül hogy én ezt látnám és létesítsen kapcsolatot? Tudjátok mintha egy szélessávú kapcsolat lenne mert azt tudom hogy így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest