- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3cut0r
csendes tag
Ácsi, nem vok annyira hülye, mint amilyennek láccok

Mondhatod nyugodtan a bonyolultabb módszert.
Változatlanul ragaszkodom a leírtakhoz. Az általad ajánlott módszert Én is ismerem, de most más a helyzet. Azt a dos-ban partícionálás, formázás dolgot azért kérdeztem, mert bár xp alatt is meg lehet csinálni, asszem az fdisk dos alól többre is képes, vagy esetemben alkalmasabb (ezt nem tom biztosan). A win98 csak egy xar dosos progi futtatására kell, szal nem fontos, hogy lásson más partíciókat, ha meg mégis szükség lenne rá, akkor paragon ntfs for windows vagy más egyébb nyalánkságok. Mondjuk gondolkoztam azon, hogy feltehetnék egy egyszerű dos-t is (bár ezt abszolute nem csináltam még
, de mivel nem Nekem lesz és a felhasználó win98 környezetben mozog a munkahelyén ezért marad a 98.
De ha mondjuk a dos progi futtatása megoldható lenne xp-n akkor az egészet el lehet felejteni. Ha szánnál rá egy kis időt, és megnéznéd a progit xp alatt, szívesen elküldöm.
Futásra bírtam, ugyan de a nem megfelelő telepítés miatt hibákat jelez néhány folyamat végrehajtásakor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpársportok
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de mivel nem Nekem lesz és a felhasználó win98 környezetben mozog a munkahelyén ezért marad a 98.