Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0lip
tag
Igen, kb. le is írtad a különbséget, picit kerekített alul és felül, valamint szerintem "melegebb" hangzás.
Gyári pufferel kapcsolatban - igazából nem stimmel ez sem, a 4562 bár valahol elég semlegesnek számít, ám kicsit durva illetve a mid szekciójában van egy kis zavarosság, csúnyaság...
Ahogy olvastad a kínlódásaim, pont ez a baj, hogy egy igazán jó puffert nem találok a 2604-eshez... Olyan akad, ami elsőre jónak tűnik, de hosszabb távon kiütköznek a hibák, ill. akár idegesítő lesz. Tudom milyen hangot képez a 2604 és gyakorlatilag a pufferelés elbarmolja...Az LM/LME szerintem nem megoldás se I/V, se puffer szinten... A LME49860 pl. majdnem tökéletes, elsőre tetszetős hang, de I/V-ben eltünteti a mid hangokat, pufferben meg túlzottan felerősíti a magasfrekis hangokat... Az LM6172 szerintem szükségtelenül lágyítja a hangot...
LME49720 - túl könnyű basszus... A 4562-öt már írtam... AD823 - hangsúlyozza a basszust, de hozzáteszi a saját sziszegőit, ill. szűkíti a teret is, az egész hangzás vele valahogy nem olyan nagy volumenű... AD826 - amolyan szendvics hangIlletve már írtam, az LME-k basszusa kicsit pumpáltnak, csináltnak tűnik...
A 2134 pont nem, de a kártya eléggé hajlamos az élességet hangsúlyozni és nehéz úgy visszafogni ezt a "visítást", hogy a tonális egyensúly megmaradjon, ne legyen hiányérzet az opampokkal elnyomott frekik miatt, szóval, hogy egy tiszta és természetes előadás legyen, helyén lévő magas, mély és közép szekciókkal...
Próbáld meg majd amiket írtam ma (2xOPA2132/2134+OPA2604)
A 2132 bár nem hibátlan, elég mindenevő, több műfajban és különböző minőségű zenék esetén is jól hangzik és nagyon természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest