Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
madmike #4845 üzenetére
Volt egy csomagom, ami már december 16-án az országba ért, viszont csak két hete kaptam kézhez. Szintén nem volt rendes követési szám hozzá. Ilyenkor a posta elhajt. De általában egyébként sem hajlandóak a címzettnek infót adni. Én mindig azt a választ kaptam, hogy írjak a vevőnek, mert csak neki adnak ki információt.
-
havri1
félisten
válasz
madmike #4845 üzenetére
Ne legyen igazam, de ez egy rag szám csak sztem, nem valós TN. Ami annyit jelent, hogy belföldön ezt nem fogják lehúzni sehol, nem aláírós csomag. Külföldön pár helyen lehúzzák, akkor frissül, de ennyi.
Amennyiben a Posta azt válaszolja, hogy nem találnak ilyen azonosítóval csomagot, nyugodtan írj az eladónak, és nyiss 60 nap után ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- ASUS routerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest