Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Memóriakártya topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maci1975
lelkes újonc
Sziasztok!
Még nyár végén kértem a segítségeteket a Samsung A33 vs Xiaomi S1 Active páros MI Fit applikációban történő ébresztő funkcióval kapcsolatban.
Sajnos ez a dolog azóta sem oldódott meg, továbbra sincs az appban az alkalmazások között az "Ébresztő".
Akkor többen is kérdeztétek, hogy próbáltam e Xiaomi mobillal (igen, egy Redmi 4X-el, de ez már 8 éves őskövület, nem biztos hogy releváns) és azóta úgy alakult hogy a nejem kapott egy céges Xiaomit és láss csodát azzal párosítva az órát megjelenik az appban az ébresztő funkció is. Ha valakinek van bármi ötlete hogyan lehetne a Samsung telefonommal is ugyanezt elérni azt szívesen meghallgatom. -
Maci1975
lelkes újonc
1, Igen, én is a "készülék" menüpontban kerestem először mert itt a legkézenfekvőbb (bár igazából már szerintem mindenhol) de nincs ébresztö opcióm. A 1.4.174 Mi Fit verziót használom és azt írja hogy "A jelenlegi verzió naprakész" vagyis frissítés sincs.
2, szomorú ha nincs, mert akkor ez is visszalépés számomra a Zepp-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbálja magát a Xiaomi a prémium kategóriában – mi meg azt, hogy a tudása mire elég.
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch Se 2, ( 2022 ) Starlight , 40mm, karcmentes, Gps
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest