Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Memóriakártya topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
Predatorr #609 üzenetére
Értelek, köszi az infót. A sport funckiók nem érdekelnek az órán, csak tudja az órát és NFC fizetés. Semmi más dolog nem érdekel az órával kapcsán. Fürdeni leveszem (alap) vízálló, nem vízálló tök mindegy, alatta a kéz izzad, meg kell mosni
Aludni nem alszok vele, mert alvás közbe zavar, főleg ha fel-fel villan, meg kényelmessebb is óra nélkül aludni szerintem. Sport statisztikákat mérni, monitorizálni biztos jó dolog, de nem vagyok sport ember
Szöveges üzenetet olvasni rajt, vagy írni, amelyik okos órán lehet szép és jó funkció, de 10-ből 9* a zsebbe nyúlók a telefonért. Telefonálni róla, egyszer próbáltam, hát vicces volt
Aki nézte a Knight Rider -t tudja miről beszélek. Na meg pl zárt helyen szerintem elég ciki, egy beszélgetés főleg ha tartalmilag semmi extra dolog nincs benne... Zene hallgatás óráról bluetooth -n kersztül na ez gyakorlatba jó dolog, ha nincs iterferencia és nem kell perceket vakaródni, hogy párosodjon, elinduljon
Ja + szerintem ami a divat/trend, hogy spoti/youtube music, egyéb online podcast favorit megoldás, mint zeneszámokat letölteni, felmásolni
Viszont rá nézel és látod mennyi az idő + dátum, na ez fsza + lehet fizetni nfc-vel kényelmes. Saját vélemény! Senkit, semmit nem bántok, nem sértek meg!
Nyilván más környezetben más a vélemény.
Lényegében én csak azért érdeklődtem, hogy létezik-e nagyobb számlapos (fizikia méretben) okos óra.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbálja magát a Xiaomi a prémium kategóriában – mi meg azt, hogy a tudása mire elég.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy óra, két rendszer
- Grim Dawn
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest