Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• user26

senior tag

válasz Predatorr #609 üzenetére

Értelek, köszi az infót. A sport funckiók nem érdekelnek az órán, csak tudja az órát és NFC fizetés. Semmi más dolog nem érdekel az órával kapcsán. Fürdeni leveszem (alap) vízálló, nem vízálló tök mindegy, alatta a kéz izzad, meg kell mosni :D Aludni nem alszok vele, mert alvás közbe zavar, főleg ha fel-fel villan, meg kényelmessebb is óra nélkül aludni szerintem. Sport statisztikákat mérni, monitorizálni biztos jó dolog, de nem vagyok sport ember :DDD Szöveges üzenetet olvasni rajt, vagy írni, amelyik okos órán lehet szép és jó funkció, de 10-ből 9* a zsebbe nyúlók a telefonért. Telefonálni róla, egyszer próbáltam, hát vicces volt :DDD :DDD Aki nézte a Knight Rider -t tudja miről beszélek. Na meg pl zárt helyen szerintem elég ciki, egy beszélgetés főleg ha tartalmilag semmi extra dolog nincs benne... Zene hallgatás óráról bluetooth -n kersztül na ez gyakorlatba jó dolog, ha nincs iterferencia és nem kell perceket vakaródni, hogy párosodjon, elinduljon :DDD Ja + szerintem ami a divat/trend, hogy spoti/youtube music, egyéb online podcast favorit megoldás, mint zeneszámokat letölteni, felmásolni :(( :(( Viszont rá nézel és látod mennyi az idő + dátum, na ez fsza + lehet fizetni nfc-vel kényelmes. Saját vélemény! Senkit, semmit nem bántok, nem sértek meg!
    Nyilván más környezetben más a vélemény.

Lényegében én csak azért érdeklődtem, hogy létezik-e nagyobb számlapos (fizikia méretben) okos óra.

Új hozzászólás Aktív témák