-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezois
tag
Sziasztok! Használt már valaki ilyen tokot? Érdemes megvenni? Van valakinek tapasztalata? https://www.ebay.com/itm/Smart-View-Mirror-Case-For-Xiaomi-Redmi-6-Note-5-Leather-Flip-Stand-Sleep-Cover/273428126455?hash=item3fa9961af7:m:mArhK1LtEMzlVDYwjrQp9Rg
-
mezois
tag
Sziasztok! A Google Play filmek és társait nem lehet rooot jog nélkül valahogy letiltani?
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
válasz Trailblazer #17615 üzenetére
Ez nekem bonyolult de azért köszi!
-
mezois
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy lehet letiltani a zenelejátszónak az értesitéseit mert egyszer átálltam indiai régióra aztán vissza magyarra és azóta állandóan küldözget valami zenéről értesítéseket! Mig nem álltam át indiai régióra addig soha nem küldte ezeket!
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy lehet letiltani a zenelejátszónak az értesitéseit mert egyszer átálltam indiai régióra aztán vissza magyarra és azóta állandóan küldözget valami zenéről értesítéseket! Mig nem álltam át indiai régióra addig soha nem küldte ezeket!
-
mezois
tag
válasz ShineeStar #18255 üzenetére
Helló! Én tőlük vásároltam! Neten rendeltem mert úgy olcsóbb volt és az üzletbe kértem az átvételt! A rendelés napján épp nem volt készleten az üzletben de másnap már hívtak hogy mehetek érte! Ha gond van az üzletbe kell vissza vinni nem tudom hogy ők szervizelik vagy küldik valahova de az üzletben is van szervíz! Én meg voltam elégedve velük! Ja és ott rögtön rakattam is rá egy üvegfoliát a teljes kijelzőt takarja és a szilikon tok jó rá amit adtak hozzá nem nyomja fel az üvegfóliát!
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Hátsó kamerára lehet valahol rendelni fóliát? De nem Kínából!
-
mezois
tag
Hogy lehet a telefont és a tv-t összepárositani hogy a képeket tudjam a tv-n nézni? Esetleg arra van lehetőség hogy ha a telefonon böngészőt használom azt a tv-n is lássam?
-
mezois
tag
Telenor kártyásra nem lehet aktiválni a VoLTE szolgáltatást? Ha beütöm azt a bizonyos kódot az kevés? Gyári Global rom! 10.2.1.0
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Sziasztok! Nekem is meg jött a pie! Szeretném kérdezni hogy frissítés előtt csináljak gyári visszaállítást vagy valamit?
-
mezois
tag
válasz Viktor0610 #21635 üzenetére
Köszönöm!
-
mezois
tag
Sziasztok! Miui 11-ról vissza lehet állni Miui 10-re? Ha igen akkor hogyan? Nem mókolt a teló eredeti gyári állapot!
-
mezois
tag
Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne hogy a naptár nem mutatja az ünnepnapokat ha vissza megyek az előző évre akkor ott mindent mutat még azt is hogy mikor kell szombati napokon is dolgozni mi lehet a gond vele pedig be van pípálva minden az is hogy az ünnepeket mutassa! Eredeti gyári rom semmi mókolás miui11!
-
mezois
tag
válasz Tompika777 #25600 üzenetére
Nekem is volt kb 2 hete ilyen értesítés azóta semmi!
-
mezois
tag
válasz Tompika777 #25603 üzenetére
Én nem cseréltem le!
-
mezois
tag
Megkapja még ez a teló a miui 12-t vagy nem?
Mert ha jól emlékszem azt írták valamikor nyár vége felé hogy még megkapja! -
mezois
tag
Lesz még erre a telefonra Miui12 frissítés OTA-n? Vagy hogyan tudok rá rakni? Eredeti gyári rom van rajta Miui 11.0.5 stabil globál Android 9
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Nincs meg valakinek a zip ami ota-n jött hogy le tudjam tölteni és a frissítőből akkor fel tudnám telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
mezois
tag
Mi a különbség a recovery és a fastboot verzió között?
-
mezois
tag
Nektek átváltott a Telenor operátor logó Yettel-re? Gyári miui 11.0.5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest