Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Peaceliker #21883 üzenetére
Nagyon örülök neki, hogy nem vetted rossz néven. Alapos utánaolvasás és felkészülés után biztos minden rendben lesz. Ügyes légy.
-
válasz
Peaceliker #21871 üzenetére
Szerintem, és nem akarlak megbántani!, a jóindulat beszél belőlem. De ne állj neki! A kérdéseidből látszik a hozzá nem értés, és ha elrontod, utána csak mérges leszel.
"Kedvem kaptam ROMolgatáshoz" - Nyomd el magadban ezt a kedvet
Én legalább 200-300szor romoltam már telókat. Elég egy kicsi oda nem figyelés és lecsó.....
Nem jó így ahogy van a telefon? Izgulni akarsz mindenképp?
Béke -
-
Járt már így más is? (gondolom igen), hogy lejárt az adott óraszám, aztán jól belaktam a telefont, és most csak állok, hogy nyissak e vagy sem.....Ez lenne a második telóm, amit nincs root, stb, de azt mondom, hogy majdnem tökéletes így is, root nélkül....érdekes...... jó kis teló ez.
-
Üdv mindenkinek, beköszönök egy fekete 4/64-essel. A 360 óra idegbe tett, mire lejár, elmegy tőle a kedvem. S7 egde-ről váltottam erre. Nekiállok vissza olvasgatni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest