Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
egy kicsit segítsetek ki! Kedvem kaptam ROMolgatáshoz, de utoljára egy Samu note 2 klónt romoltam.
Olvasgatok, de a legtöbb leírás már haladónak szól, így pár kérdésben segítsetek ki pls:
Ha már pie a teló, még ha gyári ROM al is, akkor firmware már nem kell majd nekem?
Kernel minden megy mindennel kb? Összehasonlítás van esetleg mi miben más? Vagy ez ilyen hit kérdése mondhatni vagy ki kell tapasztalni kinek mi jön be? Kernel is simán twrp ből megy fel, semmi extra hack?
Kernelt is lehet cserélgetni ROM alatt bármikor vagy van egy fix sorrend? ROM cserénél minden adat megy a lecsóba az tiszta, kernel cserénél is.Mindahhoz, hogy ezekkel szórakozzak kell ROOT? Szeretem az OTP Smartbankját, nem szívesen buknám a root miatt.
Köszi előre is!
(#21870) Mikamaka
Mi az a gapps?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Politika
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Beszámolok - iPhone 16 Pro 512 GB Natúr Titán - 0 Perces - 0 ciklus - APPLE GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tokkal
- iPhone 12 (kívülről törött, de hibátlanul működik, külső javítást igényel)
- Samsung S25 5G 256Gb -os kékes fekete telefont Vennék !
- Xiaomi 14 hosszú gyári garival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest