- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
Köszi a válaszokat!
Mindenképpen cserélni fogom, csak most nem érek rá.
Gondoltam megcsinálom azt a BL nyitást, mert a leírásból nem derül ki, kell-e az új telcsibe a folyamat alatt lenni sim-nek.
Mondjuk nem értem ha hivatalos rom-t teszek fel, a saját lapjukról, akkor minek kell hozzá nyitnom BL-t.(Mi5s plus). Engedélyezési hibával nem indul. -
kozi71
senior tag
Segítsetek nekem Bl nyitás problémám akadt. Most döbbentem rá ahogy kiszedtem sim kártyám a régi telcsiből, hogy az nem nano méretű. (kártya vágóm nincs)
Szóval ezt a BL nyitás kérést el lehet úgy játszani, hogy az új telcsiben nincs sim kártya?
A régi telcsire kaptam már ellenőrző sms-t, fiókom 100-as.
De tovább érdemes haladni, vagy menjek cserélni sim-t?
Köszönöm a választ! -
kozi71
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2801 üzenetére
Van kate, is. De ez a kérdés valóban Mi5s plusnak szólt, csak topicjában nem pezseg az élet mint itt.
-
kozi71
senior tag
válasz
DroiDMester #2785 üzenetére
Köszöntem szépen! Csak szeretném felvarázsolni a global stable-t, a kínai stable helyett.
A youtube videókat nézve ezzel a módszerrel nem tűnik nehéznek.
De inkább kérdezek előtte. -
kozi71
senior tag
Deep flash kábellel való rom cserének van valami hátránya?
Zárt telefonnál is meg lehet csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest