- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
válasz
Mirmana99 #249 üzenetére
A zold genyas boltban volt most 16-ert, csak epp nincs keszleten. Lehet lesz hamarosan megint. En pont elotte par nappal vettem ugyanott 27-ert...
Mas: hogy lehet megtanitani a padnak, hogy nem fulhallgatoval megy a zenelejatszas? Most minden BT hangszoronal is jon a jelzes, hogy tul sok ideje megy a `fullhallgato`...
-
Mirmana99
csendes újonc
Sziasztok!
Stylus érintőceruzákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Nincs szükségem nyomásérzékelésre, de mondjuk a palm resistance-nek örülnék, és a pontosság meg a low-latency is jó lenne.
A 35 ezer forint viszont kicsit sajnálnám a xiaomi pen 2-re, ha van olcsóbb alternatíva.
Láttam itt-ott 5-10 ezer forintért aktív tollakat, esetleg ezeket használta már valaki? -
Megjelent a Telekom kínálatában is, 100K alatt.
-
balazs1956
senior tag
válasz
balazs1956 #243 üzenetére
A képernyőzárat megtaláltam gyorsan de a bejelentkezési kód megváltoztatása továbbra is érdekelne
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Első tabletem...
Hogyan tudok a leggyorsabban képernyőzárat, ha éppen ott kell hagyjam az asztalon pár percre?
Tehát az az állapot kéne, amikor bekéri az induláskor a kódot.(lehetőleg ne fizikai gombot kelljen nyomogatni)
A másik kérdésem, hogy a bekapcsoláskor beállított kódot hol/hogyan tudom megváltoztatni?A segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
User64476
őstag
válasz
piocasember #241 üzenetére
A TV GO alapvetően nem működik, ha neked van annyi egybefüggő kép hogy szaggatni tudjon már beljebb vagy mint a többség.
Szerk: nem csak a Pad 6-on, általában amióta megjelent egy kalap...
-
piocasember
tag
Sziasztok! Ha valaki használ Telekom TV GO-t, előfordul, hogy kizárólag sportközvetítéseknél szaggat a kép? Más eszközön simán megy, csak a tableten csinálja.
-
petrson
senior tag
Billentyűzetes tokot szerettem volna venni, de az Alzánál nincs épp készleten. Valakinek van ötlete, hol lehet most jó áron gyorsan hozzájutni?
-
htom127
aktív tag
Üdv
Automatikus, időzített kikapcsolást root nélkül be lehet állítani? -
TomPack
őstag
Sziasztok! Az Aida64 nektek is Snapdragon 865-öt ír ki?
-
petrson
senior tag
Sziasztok! Tervezek egy ilyet venni a napokban. A smartpent ti mire használjátok, érdemes rá kiadni?
-
cSuwwi
senior tag
Ma ért ide a 11.11 alis smart pen2-m. 8 napig állt a vámplaccon miután átment, de ilyenkor minden évben ez van, így a 15 napos szállítás inkább 25 lett, de ideért ez a lényeg.
Eredeti xiaomi smart pen 2, azonnal csatlakozik is bluetoothon ha a megfelelő helyre van helyezve a készüléken. Erős mágnes van benne, mert a gagyi tokon keresztül is masszívan fogja és tölti is.
Érzésre elsőre picit furcsa hogy hegye van a ceruzának, nem a lapos bőrös ami az olcsóbb stylusoknál van. Ilyet vettem hozzá eredetileg. De az érzés, hogy rátehetem a kezem a kijelzőre és nem érzékeli azt is pluszban, felbecsülhetetlen (rajzos kesztyűvel is próbálam, azt is látta).Illetve sokkal pontosabb is, nem maradnak ki részek az írásban. Aki kicsit is komolyabban gondolja hogy jegyzetel/alkot a masinán, javaslom fontolja meg a megvételét mert minőségi ugrás (mondjuk ez nekem nyilvánvaló volt, csak az árát sokalltam egy darab bluetoothos műanyagdarabnak, de csak lenyeltem a békát). Igen tudom mennyi az ipad pencilje, ahhoz képest ajándék.
Adom is rá a plecsnit:
-
Shokkolo
addikt
Nézegetem továbbra is a smart pen 2-t, ha már BF meg cyber monday...
Kabaré...
Felárazták 60-65e -re, és elhozhatod az eddigis 30-32 körül. "50% akcióval".
Kiégek lassan ettől a pen történettől -
princesama2
tag
Sziasztok, pár napja már szemezek a tablet-tel, sok jót hallottam róla, de van valami negatívuma? Esetleg valami ami nektek nem tetszik benne?
coolmobile/mstore nézegettem, de nem tudom mennyire megbízhatóak pl gyártói gari van vagy bolti/esetleg mit ajánlanátok?
Köszi a válaszokat
-
dlor
tag
Köszönöm az infokat. Rendeltem.
-
Tasli
csendes tag
Szia, coolmobile.hu-nál szokott jó áron lenni. (Múlt héten 136ért vettem kék 8/256-ost). Itt ajánlották a tagok és tényleg megbízható bolt, 2 nap alatt megjött pedig csak rendelhető (3-5 nap) státuszban volt. Most kicsit le van rabolva és a 8/128as van 134-ért. Ezúton is köszönöm a tippet a többieknek!
-
Tasli
csendes tag
Sziasztok, a gyári tokot (nem billentyűzetes) használja valaki? Az éleknél van valami tartása? Azt látom a képeken hogy az élekre nem lóg rá, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Köszönöm!
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Shokkolo #219 üzenetére
Ahonnan vettem ott már nincs készlet, írtam is, de itt a linkje ha érdekel: [link]
Nekem egy ezressel olcsóbb volt az alapár mint ami most látszik (31355 volt alap erre jött a 4800 kedvezmény így lett 26555)
De ahogy látom 29-30 körül vannak, keress rá alin: xiaomi smart pen 2
Kupon kódok és az 1200/6000 szerintem már nem fog menni, mert ezek nem korlátlanul vannak, legalábbis nekem már nem fogadja most el. Itt sajnos időben kell reagálni.
De jön a black friday hamarosan, ha akkor időben lépsz meglehet olcsóbban, más kérdés hogy karácsonyig ide ér-e, ezért jobb a 11.11 mert az igen. -
hondalui
újonc
válasz
caveman1 #206 üzenetére
Szia!
Ma tettem rá én is egy hasonló tokot... nem utángyártott de érzékeli a lecsukást és kikapcsolja a képernyőt.
Szerintem a gond ott lehet, hogy a teljesen hátrahajtott fedél a hátoldal irányából ismét nagyon közel került az érzékelőhöz, legalábbis elég közel ahhoz, hogy kikapcsolhassa a cuccot.
...szerintem.Megoldás? Én kikapcsoltam az okostok funkciót...
Talán lehetne fabrikálni valamit vagy egy új (komolyabb) tok...Üdv!
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Shokkolo #217 üzenetére
32 körül van a legtöbb helyen áthúzva 66-ról ami aztán roppan hihető...
26-ig le lehetett hozni a 1200/6000-es alap kedvezményekkel, elvileg külön kuponnal még jobban is. Én 26-ért vettem egyet. De az olyan volt hogy előtte este a kiszemelt boltban volt 70db, én amikor megvettem 6 perccel az indulás után (szombat 9 óra) volt 60db addigra, délben már egy sem. Gondolom a többiben is hasonló áron van, ha van.
Itthon kb. sehol nincs raktáron de ahol akad ott is 36+. -
Shokkolo
addikt
Valaki látott esetleg Pen 2-t a nagy 11.11 dealek között?
Amit nekem dobál az konkrétan ugyan annyi mint volt, csak fölé van írva egy áthuzott dupla ár.
Tipikusan mint az emag BF -ek -
Hát az alin nem tudtam 220-225$ között elhozni, pedig ki is engedte fizetni aztán zárolta mindig a rendelést. Így nekem nem ilyen lesz. Megsporóltam 100 dollár Alldocube Iplay 50 pro is elég arra amire használom majd.
-
TomPack
őstag
Hurrá!
Elvileg mi is megkapjuk majd, és reméljük nem lesz majd annyira faPAD-OS mint a táblagépekre kigyomlált MIUI. -
caveman1
tag
válasz
piocasember #212 üzenetére
Esetleg a tokodhoz tudsz adni egy linket, köszi!
-
caveman1
tag
válasz
piocasember #210 üzenetére
És te a tokkal esetleg nem tapasztaltál hasonló anomáliát mint amit fentebb írtam?
-
caveman1
tag
válasz
piocasember #207 üzenetére
Ezzel jól látom, hogy egyszerre megy a zene meg a töltés is?
Arról nem találtam még infót, hogy a tablethez olyan átalakító kell amúgy ami tartalmaz Dac-t, vagy magában a tabletben van és elég a sima átalakító is? -
yossarian14
tag
válasz
piocasember #207 üzenetére
Használsz a tablet mellé tokot? Ha igen, akkor azzal is stabilan (nem lötyög) csatlakozik?
-
caveman1
tag
Sziasztok! Nagyon jó áron sikerült beszereznem egy Xiaomi pad 6-ot, meg vagyok vele elégedve, azonban kettő dolog van amiben segítséget kérnék tőletek.
A telóm Samsung és ahhoz vettem zenehallgatáshoz egy eredeti Samsung usb-c jack átalakítót, szerettem volna a tablethez használni, de azt tapasztaltam, hogy bár működik, de nagyon-nagyon halk maximum hangerőn is. Az asszonynak tavasszal vettünk egy Redmi Pad-ot, azzal is kipróbáltam és ugyan az a helyzet, így nem gondolnám hogy ez műszaki jellegű hiba. Ez valami Xiaomi tulajdonság, hogy nem szereti a samsung átalakítót? Van esetleg valakinek erről tapasztalata, vagy esetleg olyan átalakítót tudnátok ajánlani, amivel biztosan jól működik?
A másdik gondom, hogy vettem a tablethez egy nem erdeti xiaomi, hanem utángyártott becsukhatós tokot, ami elvileg tudja az okostok funkciót, vagyis lezárja, ébreszti a kijelzőt. Ezzel nincs is gond, viszont azt vettem észre hogy néha furcsán viselkedik vele a tablet, pl ha a tok fedlapját használat közben hátra hajtom a tablet hátamögé, akkor van hogy random lezárja a kijelzőt. Erre van-e esetleg valami megoldás? Egyenlőre kikapcsoltam az okostok funkciót, így nincs gond, de nem bánnám ha működne.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, kis segítség kéne.
Feltelepítettem a Vibert, meg is jelennek a kontaktok, bár kicsit furcsán, de sehogy sem tudom előcsalogatni a csevegési előzményeket.
Letöröltem , újratelepítettem, ugyanaz.
Segítségeteket előre is köszönöm szépen -
Pro!Petya
addikt
válasz
Zsmester89 #199 üzenetére
Touchscreen-t már most rendelj hozzá ha egy évnél többre terveznél vele.
Támogatottság konkrétan 0 a Teclast-nál. Ahogy kiveszed a dobozból az az utolsó szoftver/firmware mivel frissítést nem jön többet rá.
Olcsó, és kb ennyi pozitívuma.
Ajánlom hogy úgy tekints rá mint egy tablet ami bármikor gatyára mehet és nem bánod a ráköltött pénzt, ha kukázni vagy szerelgetned kell magadnak otthon. -
Shokkolo
addikt
válasz
Zsmester89 #201 üzenetére
az új smart pen 2-t szeretném behúzni, YT videók szerint nagyon jó,
és ha már félig meddig ajándékba veszem, akkor nem kisérletezek mert nem szeretném ha alacsonyan repülne fej irányba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest