Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billentyűzet gondom van
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Úgy tűnik bő 3.5 év után, hogy lassan csereérett lesz az Amazfit Band 5 karkötőm. Jelenleg kapható felhozatalból mi lenne megfelelő utód, ami nem tud kevesebbet?
Ami fontos lenne; telefonos értesítések megjelenítése rezgéssel, lépésszámlálás, elégetett kalóriaszámlálás, pulzusmérés, PAI mérés, időjárás megjelenítés, legalább 1-2 hetes üzemidő. Örülnék, ha továbbra is a Zepp appot tudnám használni (látnám az előzményeket) és esetleg a mostani Amazfit Band 5 szilikonpántjai is használhatóak lennének.
Létezik ilyen eszköz, vagy kénytelen leszek lejjebb adni az igényekből? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
andrisbandi #13661 üzenetére
Kb. 1.5 éves volt (egész pontosan 1 év és 4 hónapja volt használatban). Egy hónapja kezdett rendetlenkedni, sehogy sem tudtam Bluetooth eszközként párosítani. Ennek ellenére működött többé-kevésbé minden, csak az automatikus képernyőfeloldás nem. Aztán nem jöttek az értesítések (pár nappal korábban ellenőriztem, akkor még 50% felett volt az app szerint az akkumulátora) és nem is látta már Bluetoothon az eszközt. Ekkor dugtam töltőre, de nem történt semmi. Jött a hűtő, majd ismételten a töltő fél napig, de semmi.
Lehet valamit kezdeni egy ilyen levélnehezékkel, vagy kuka?
-
BigBlackDog
veterán
Úgy tűnik, hogy végleg megadta magát a RGB ledes bandem. Hűtőbe már volt éjszaka, több mint fél napja töltőn, érintkezők megtisztítva, de nem világít/villog egyik led sem, nem látszik bluetooth keresésnél. Jól gondolom, hogy akkor ennyi volt?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Van esély rá, hogy egy Band 1-et működésre lehet bírni (=értesítések esetén rezegjen) egy 4.1-es Galaxy SIII-al. Ha jól tudom, Bluetooth 4-et támogatja és mintha az utóbbi egy hónapban bele is botlottam volna egy módosított Mi Fit/Mi Band appba, amit lehet alacsonyabb verziójú Androidra is telepíteni. Van már olyan akinek sikerült meglépnie esetleg valami hasonlót?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
andrisbandi #13501 üzenetére
Már megvolt többször is. Bluetoothot is ki-be kapcsoltam többször. A bluetooth eszközök között egy 'Misc' névvel ellátott tételt látok csak. Ha rányomok a keresésre nem történik semmi, nem rezeg, viszont bejövő hívás, vagy értesítés esetén többnyire működik, illetve a Mi Fit is számolja a lépéseket, szinkronizál rendben. Csak ahogy megnyitom pár másodpercen belül elindul a FW frissítés, ami sosem sikerül és mindig csak próbálkozik újra és újra.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem a legfrissebb Mi Fitet playből, viszont folyamatosan firmwaret akar frissíteni, ami sohasem sikerül. A band (színes ledes 1) is eléggé véletlenszerűen működik annak ellenére, hogy ma reggel volt töltve. Esélyes, hogy az élete vége felé jár (most lesz bő egy éves)?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Ez mennyire számít jó árnak?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Másnak volt már találkozott az alábbi problémával? Beállítanám az ébresztőt 2 óra valahány percre. Sikerül is kipörgetni az órát, percet, rányomok az OK-ra és beáll 3 óra valahány percre. Az összes többi óránál rendben van, csak 2 óránál áll át automatikusan háromra. Ha visszarakom téli időszámításra, akkor nincs gond, csak nyári időszámítás mellett jelentkezik ez. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne segíteni ezen?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Valahogy lehet híváselutasítást csinálni a banddel? Az ébresztő lenyomásán kívül használható használható valamire még az érintőfelülete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest