- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nightmare666
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, kaptam egy gyárilag kínai verziós ax3600-ot. Az 1.1.19-es firmware van rajta. Szeretném rá feltenni a z 1.1.19-es patchelt verziót amiben működik a MiWifi és a Mihome is és nem üzenget haza.
Elég kicsomagolni és webes felületről telepíteni? vagy A leírtak alapján kell végig menni és ennél is kell a régebbi firmware felrakása és a leírtak szerinti telepítés? -
Nightmare666
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Az, hogy Te 4Kért vetted egy dolog. Én itthon vettem (rendelték) 1500Ft volt, vittem, megmutattam a csatlakozó mérete miatt, 3 nap múlva mehettem érte. Normális elektronika bolt. Nem hiszem hogy átvertek volna, mert évek óta vásárolok náluk. Tavaly augusztus óta gond nélkül megy folyamatosan.
-
Nightmare666
tag
De most komolyan az átalakítókkal szenvedtek. 1500 ft körül lehet hozzá rendelni adaptert... EU-s csatlakozó fejjel. Van 12v. 2A-es és 12 v 3A-es is...
-
Nightmare666
tag
Miwifi appban lehet wps eszközt hozzáadni.
-
Nightmare666
tag
Sziasztok. Esetleg ha valaki Global verziósat vásárol felrakhatná a Firmware verzió információkat ide a fórumra. Köszi.
-
Nightmare666
tag
-
Nightmare666
tag
válasz
entity67
üzenetére
Hali. Nálam pppoe passthrough oldotta meg a dolgot. Telekomos Speedport W724V az eszköz. Pppoe passthrough az eszközön bekapcsolva. AX3600-on pppoe bejelentkezés beállítva. Speedport-Lan portjaira csak a 2db IPTV-s STB van rákötve (Ha van IPTV-d a bridge mode-t felejtsd el, mert akkor nem fogmenni a TV) és persze a AX3600 Wan portja. Utána mindent a AX-ről beállítva (DHCP mindkét eszközön bekapcsolva kell hagyni). Tökéletesen megy.
(A lan-lan összekötés kicsit macerás és nem úgy ment a net mint most (lassabb volt) és Dupla natolás lett még és persze a Ax 3600 1-2 szolgáltatása se lett elérhető így ezért lett inkább a pppoe passthrough a választott megoldás). -
Nightmare666
tag
Igen már a global oldalon is láttam, hogy felkerült a palettára. Valamelyik Xiaomi-s csoportban olvastam, hogy októberben elég sok global verziós terméket szeretnének bemutatni itthon. A másik global router az AC2350 már kapható itthon az Edigital oldalán ajánlották, mint Újdonság. Úgyhogy van rá esély, hogy az AX3600 is megjelenik itthon.
-
Nightmare666
tag
Cseh raktárból, most 127$ ingyenes szállítással
link -
Nightmare666
tag
Üdv. Megérkezett a router hozzám is. Telekom a szolgáltatóm, szolgáltatói eszköz egy Speedport W 724V Ci. Van 2db IPTV előfizetésünk a net mellé. Ki, hogy kötötte össze az eszközt és a routert, hogy ne legyen gond és a Iptvk is működjenek rendesen?. Azt már olvastam, hogy STB-ket érdemes a szolgáltatói eszközbe hagyni. Lan1-et a Wan-ba ha jól értelmezem? Wifi Speedporton kikapcs, majd a Ax3600-on beállít.
-
Nightmare666
tag
Nem, nem mértem, de ennek pont olyan a csatlakozója, hogy cserélhető fejes. Szóval a tűszáll vékonytól az egész vastagig rakható rá. Aki használja a routert megmérhetné a csatlakozót.
Amúgy a lentebb linkelt Auktion márkájú átalakítók jók. A földelés rendesen meg van csinálva rajtuk. Amit általában küldenek megy a kukába vagy a kacat közé nálam, mert 2 már kigyulladt.
-
Nightmare666
tag
Aliról cseh raktárról 37ezer, bolt kuponnal még olcsóbb
Link [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- EAFC 26
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89