Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
Egy igen fura problemaba utkoztem, remelem jo helyen jarok ezzel....
Honapok ota egyszeruen nem tudok fizetni interneten, mert nem tolt be az OTP-s felulet, ahol kidobja, hogy hagyjam jova vagy a telefonos alkalmazasban, vagy a 3 jegyu kodommal a fizetest.
A mai nap veletlenul a wifirol lecsatlakozva ultem itthon es raprobaltam egy fizetesre, es csodak csodajara vegig ment az egesz. Utana megosztottam a telefonom netjet a laptoppal, es azon is azonnal mukodott.
ha a Xiaomi AX3600as routerunk WiFijere csatlakozik az eszkoz, akkor egyszeruen nem tolt be ez a felulet...
Talalkozott mar valaki hasonloval???
A router a MiWiFi Release 3.0.22-s verzion fut, semmi beallitast erre vonatkozoan nem talaltam, a jelszon kivul szinte semmit nem valtoztattam a setupnal...
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kerdesem lenne a routerrel kapcsolatban, hogy esetleg van olyan FW, ami tud valami night modehoz hasonlot?
4 honapos babank van es ejszakankent ha felkel neha muszaj vele setalni, viszont a routernek olyan brutal fenye van a sotet nappaliban hajnalban, hogy a gyerek le nem veszi rola a szemet
Volt egy Huawei routerunk, aminel be tudtam allitani, hogy bizonyos idointervallumban kapcsolja ki a LED fenyeket, valami hasonlo megoldast keresek.
Vagy marad a szigszalag/tablafilc?
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen routert az alza akcioban. Jelenleg SIMrol megy egy Telekomos net megosztva egy ZTE MC801A 5Gs routerrol, gondoltam rakotom a Xiaomit kabelen, hogy felsetupoljam a Mi Wi-Fi alkalmazassal, stb, de elakadtam azon a ponton, hogy keri a jelszot az app a belepeshez, illetve a router.miwifi.com is itt akad el, ugyanis a router aljan nincs jelszo megadva.
Ez normalis? Mi lehet a jelszo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest