- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Nem, azt a Telekomos modem, az adja a router-nak ami szetosztja házon belül. Annyi, hogy az iptv-k direkt a modembe vannak dugva, nem a router-ba.
Más:
Volt egy problémám viszont tegnap a routerrel:
Van egy régi (2013-as) Sony TV-m, ami wifin kapcsolódik a routerre (YT szokott menni rajta), és tegnap valamikor eldobta a kapcsolatot és nem tudott kapcsolódni sehogy. Látta az ssid-t, de sikertelen volt a kapcsolódás.
A router-t kellett újra indítani, utána jó lett. -
mike13
csendes tag
Próbáltam router módban nem engedi át az iptv-t, ap módban működik (Flip, optika, Huawei HG8245H). Ahogy olvastam régi hiányossága a Xiaomi router-eknek, hogy nem tudják az igmp snooping-ot.
Nekem az a tervem, hogy powerline-nal továbbítom az iptv-t, az AX3600-at meg dmz-be teszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest