Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
A globál és a "kínai" verziók is gyári szoftverek. A lényeg, hogy a partíciós tábla gyári legyen. Ha már van SSH hozzáférésed, akkor nem bonyolult: [link]
A fájlok itt vannak (lap alján az Asset fül alatt): [link]
Neked értelemszerűen a "openwrt-ipq807x-generic-xiaomi_ax3600-squashfs-nand-factory.ubi" kell.
Én Mesh-t nem próbáltam, asszem hogy WolfSSL teljes csomag kell hozzá, ezt le lehet cserélni telepítés után hogy menjen. -
Rick4
félisten
Nem kell kábelen mesh-elni, az az összetanítás során lehet lényeges, és az GÉPET kell kábellel a fő routerre dugni, valószínű ez itt egy félreértés lesz azoknál, akik ilyet sose csináltak, az eredeti leírás egy szót sem ejt a fő és a másodpagos router kábeles összedugásáról, mindössze a közelben, 1-2m-en belül kell lenniük.
De betettem egy jó leírást ide, az mindenféle restet, régióváltogatás, vagy bármi egyéb nélkül pár erc alatt megcsinálja a mesht, nálam hónapok óta hibátlanul üzemel. -
Rick4
félisten
A Mesh egy hálózati dolog, két vagy három Xiaomi AX 1800 vagy AX3600-as router összeapcsolásával több routerrel tudsz lefedni egy nagyobb vagy jobban árnyékolt területet, ezzel a megoldással pár kattintással meg tudod oldani, utána elpakolols a routereket egymás mellől, és kész vagy. Gyanítom nem megy, mert egyrészt spéci sávok kellenek ehhez, illetve azonos szoft is.
-
Rick4
félisten
Ha visszaolvasol, én pl használok, a kiegészítőt nem értem, két router be van dugva a konnektorba, össze vannak kapcsolva, a lefedettségen felül nekem a pillanatnyi kábelmentes internetkapcsolat volt fontos, de a lefedettségre sem lehet panaszom, mert egy 150m-es hosszúkás téglalap alakú házat, és a mögötte lévő kertet is nagyrészben lefed egyetlen kínai router, és épületen belül mindenhol kiváló a jel a sebességgel együtt, nálam a második csak azért kellett, mert épületen belük vezetékkel még egy helyre kellett elvinni, és szétosztani, wifin nem lehetett minden eszközt felkapcsolni, a router mindent megold..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Moza HGP shifter sebességváltó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89