Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Projektor topic
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Hááát, valahogy úgy :D Nekem az egész itthon rendszer egy 1KW-os szünetmentes mögött van, amire egy 55Ah-s autó akksi van kötve, ha nem vagyok itthon, 60W körül eszik a nap, műholdvevő, riasztó, routerek, modem, stb, eddig még mindig hazaértem úgy, hogy már visszajött az áram, csak a mikró órájáról tudom, hogy valamikor elment.
Ha felétek sűrűn elmegy, szerválj egy UPS-t meghálálja. De írtam, van egyszerűbb megoldás, ha publikus ip-t kapsz, akkor maradhat a belső IP-s megoldás, tedd a router ip-jét dmz-be, és azt nem felejti el...
-
Rick4
félisten
Otthonról, a menüből nem tudod átállítani, de a telekom egy hívásra megteszi, így megy nekem is jóideje, magával a telekomos cuccal semmi gond, mióta bent van, nem is láttam, hónapok óta hibátlanul megy. Amúgy megy az a belső ip-s dolog is rendben, publikup ip-t lehet kérni, ha nem olyanod van, a router ip-t meg DMZ-be téve minden működik rendesen, mintha bridge módban lenne. Egyre figyelj, meg fog viccelni, ha áramszünet lesz, ugyanis bridge módról visszaáll, nálam egy szünetmentes mögött van, így csak tudom, hogy ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
trance89