- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASRock lapok általában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
AX3600-asom van nekem is, igaz, sosem volt fent a robimarko féle openwrt rajta, de már egy ideje fent van a hivatalos, és a software flow offload mindig be volt kapcsolva. Az általad írt nyűgről én még nem hallottam, és nem is tapasztaltam sosem, hibátlanul, gyorsan megy minden, pedig volt rajta adblock is, amit néha úgy megtömtem listával, hogy OOM hiba lett, de akkor sem volt semmi.
Melyik volt az a bővítmény, legalább más ne fusson bele... -
dchard
veterán
Ezeket hol olvasod? Nálam PPPoE+SW offload és tökéletesen működik minden. Nem érzékelem, hogy bármi is lassú lenne: ha rányomok egy URL-re, rögtön ott a tartalom.
Ami valóban vacak, azok az Európán kívüli taralmak, de hát az sajnos a Digi nemzetközi iránya... Akár YT-nél is látszik, hogy ha olyan tartalmat akarsz nézni, ami mondjuk Új zélandi, vagy Ausztrál (értsd: nincs becache-elve valamelyik EU-s szerveren) az gyatra szar, főleg ha mondjuk 2x-es lejátszási sebességgel néznéd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest