- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Egérpad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémával küzdök kb. 2 hete.
Az alany egy Xiaomi AX3600 router, patchelt 3.0.22_INT FW verzióval használom, betonstabilan megy egy bridge módban használt digis Fiberhome routerrel, immár 2,5 éve, talán 1-2x kellett újraindítani egy áramszünet után.
2 hete vettem egy 16 Pro-t, amivel rácsatlakoztam wifi-re, és itt jön a probléma. 5-10 másodperc múlva a Xiaomi router újraindul/eldobja az internetet és kezdi előről a PPPoE betárcsázást. A router admin felületén trying special dial mode (678) hibaüzenetet kapok. Majd amikor végzett vele, 1-2 percig működik, majd kezdi előről. Amikor nincs wifin a telefon, akkor teljesen stabilan, megbízhatóan működik.
Reset, teljes beállítás előről természetesen már megvolt, kipróbáltam 2 Asus routerrel is, ott nincs ilyen hiba.
Teljesen zsákutcába kerültem, ötletem sincs merre tovább, azon kívül, hogy új routert veszek…
Mi lehet a gond? Lehetséges, hogy nem "szereti" egymást a telefon és a router?
(Remélem nem a telefonnal van valami hiba....)Köszönöm ha elolvassátok, bármilyen ötletet szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest