Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Érdekes dologra lettem figyelmes. A wifi analizer szerint a routerem létrehoz valamiféle fantom hálózatot a 2,4GHz-es tartományban. Tehát van a beállított 2,4GHz-es sávban a saját SSID-m, és van egy ? jellel jelölt hálózat. Ugyanazon a csatornán ad mint a saját 2,4-es beállított hálózatom, ha másik csatornára viszem a saját wifi hálózatom, akkor ez a másik is jön vele. Neve nincs, csak a ott van. A wifi analizerben megnézztem, ez a fantom hálózat majdnem ugyanazt a MAC címet használja mint a router, annyi a különbség hogy az első 2 karakter eltér, a többi egyezik. 5GHz-es wifi-t, vendég hálózatot, AIoT antennát és a MIMO-t is kikapcsolgattam már, de még mindig ott van. Nem tudom mi ezTalálkozott már valaki ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Update 09.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest