- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
Turbobacsi #62 üzenetére
A xiaomi kínálatára értem. Tucat szappantartó forma, szépnek nem mondható kamera sziget. A kávák is olyan furák. Nem vastag, hogy gagyi legyen, de vékonynak mégsem mondanám. Oké a 13as valamilyen szinten iPhone koppintás. De ott nagyon vékonynak a kávák, minőségi az egész cucc, frankó a kijelző, jó a keret. Értem, hogy a T olcsóbb széria, de na. Ha mellé raknám az egykori gt2 promat, kérdés nélkül a realmet választanám. Nekem design szempontjából egyértelműen vissza lépés a sima xiaomi 13hoz képest.
-
klaya86
senior tag
Halál unalmas és jellegtelen telefonok. Oké nem rosszak, főleg a 13t ár érték arányban rendben van. Én egyedül a xiaomi 13nál éreztem azt, hogy szintet léptek designban, minőségben, kamerákban.(Szerintem eddigi legjobb Xiaomi) Ez két T megint egy tucat telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Tudományos Pandémia Klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 7 - nota bene
- LED világítás a lakásban
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest