Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen AI-ra szabott lokális AI chatprogrammal jelentkezett az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laky981
újonc
válasz
Laky981 #5083 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod!
A feleségemnek Note 13 van, azon 2.0.3.0-ás szoftver fut és azzal a telefonnal megy is az AA, semmi baja. De korábban nekem sem volt vele probléma...
Nekem is a 13.7.650624-es android auto fut, február 13-án települt fel ez a frissítés.
Ha az Play Áruházban az "Appok és eszközök kezelése" menüpontban az Android Auto-ba belépve rákattintok az Eltávolítás-ra, akkor megkérdezi, hogy "Eltávolítod ennek az Android rendszeralkalmazásnak az összes frissítését?". Ez akkor magát az alkalmazást nem fogja törölni, csak a frissítéseket? Amennyiben letörli az appot is, akkor azt fel tudom majd újra telepíteni?
A rendszerfrissítésre naponta rá szoktam nézni (régiót még nem váltottam), mert nagyon bízok benne, hogy egy verzióváltás megoldja a problémát...
Nem napi használatban van az Android Auto, de amikor kellene, akkor elég zavaró, hogy használhatatlan -
AthlonXP
őstag
válasz
Laky981 #5083 üzenetére
Szia.
Nekem is 13T van, bár 2.0.3.0-ás szoftverrel, de ezzel nálam tökéletesen megy az android autó. Napi szinten használom egy i30-al, de ugyan olyan jól működik, mint a korábbi szoftverekkel.
Biztos valami szoftveres bug lesz ott, próbáld frissíteni esetleg az A.A.-t, ha máshogy nem, akkor esetleg töröld a korábbi frissítéseit és telepítsd vissza újra. Van amikor ennyi is elég neki. Vagy vadássz újabb H.OS. verzióra. Nálam azt hiszem az Olasz régión adta be ezt a 2.0.3.0.-át. Fentebb említette valaki pár napja, hogy jött ez a frissítés a telóra, akkor tettem fel én is és úgy frissítettem az 1.0.17-ről... Valami ilyesmi volt előtte. Bár az android autót én nem frisstettem utána, de jól működik azóta is.
Egyébként a 13.7.650624-es android auto fut a telefonon jelenleg nálam, pont most frissítettem, mert ránéztem már, hogy van-e új verzió, ha már itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 8400 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RTX 3050 6GB GDDR6 ZALMAN S3 TG ZALMAN500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu D556 alaplap + Pentium G4400 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest