- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- HiMedia lejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Kicsit utánanéztem a hozzászóláasaidnak és megállapítottam, hogy tudásod az egekbe szárnyal.
Javaslom az aláírásom elolvasását.
Egyetlen dolgot fejtenék ki jogilag,
Nem mindegy, egy online áruház weboldala, vagy egy cég, esetleg szolgáltató online weboldala.
Amig az elöbbinek nem kell feltüntetni, hogy a meghirdetett termékek csak online vásárlásnál elérhetők, addig, az utóbbiaknak fel kell hívni a vásárló figyelmét erre, mert különben felmerül a megtévesztése a fogyasztónak. Ez vonatkozik arra is, amikor pl. az online ár, különbözik az üzleti ártól. Fel kell tüntetni, hogy online ár. Üzletben vásárolsz 3-napod van a termék visszavitelére, (csak rendellenes müködés esetén) online vásárlásnál 14-nap. Online, nem találkozik a termék és a szerződő fél.
Mivel a szóban forgó szolgáltatónak, igen is vannak üzletei,viszonteladói, így, kötelező felhívni a fogyasztó ( vevő) figyelmét arra, ha valamit csak online tesz elérhetővé, illetve, ha esetleg valaminek az online ára különböző az üzletben lévőtől.
Ezzel lezártnak tekintem ezt a témát, nem vagyok hajlandó, tovább foglalkozni vele.
Válaszod akármi lesz, arra nem fogok reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest