- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen széket vegyek?
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
huliganboy #1418 üzenetére
+1
Amúgy meg minek raksz rá, mindenféle romot?
Nekem, fizikai és lelki fájdalmam lenne, ha gyári romon lennék.
Jelenleg, Xiaomi stabil eu romon vagyok, amit kicsit átírtam magamnak.
Akkor leszek gyári romon, amit a kolléga emlegetett, ide nem illő stílusban, ha normálisan üzemelő, gyári romot csinálnának. Ha nem éreznek késztetést arra, hogy a telefonomon, ne legyek a Google kalitkájába bezárva. Ha, a telefon kamera szoftvert, nem kellene mókolni a normális videókhoz.
Egyszóval, egy telefonos fórum, pont arról szól, hogy a problémák megvitatása megtörténjen.
A kolléga szavaiból, azt is kivettem, pontosan tudja, hogy nem gyári romon vagy, ezáltal, nem is tévesztesz meg senkit a hozzászólásoddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyári Apple tokok iPhone 14pm/14/14p/12pm
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő