Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LouiS22

    veterán

    válasz Barthezz2 #2431 üzenetére

    A károgás az, hogy valaminek az árát és a hozzá gondolt/elvárt szolgáltatásokat összekapcsolod (ez klasszik magyarosch). A valóság ezzel szemben az (szerintem), hogy eladtak neked az általuk gondolt áron egy készüléket (te megvetted, elfogadtad ezt az árat) és ígértek hozzá támogatást (jelen esetben hivatalos kommunikációban kiolvasható módon 2024 Q1). E támogatásnak nem volt napra pontos dátuma, csak az, hogy lesz.

    Továbbra is tartom, hogy Te azért vagy zabos, mert más megkapta már a frissítést, te pedig nem kerültél sorra. Még. Ez az én véleményem, illetve úgy látom, hogy kettővel előttem a kolléga is osztja ezt. De nyilván mondhatod, hogy én könnyen beszélek, nem vagyok a helyedben. Ez így is van, hidd el: őszintén sajnálom, hogy nem érkezett még meg a várva várt frissítés. De itt hiába írod le párnaponta, hogy neked milyen rossz, mi csak sajnálkozni tudunk, esetleg válaszolni, amire te - nyilván, mert már felbsztad az agyad annyira a késés miatt, amennyire csk lehet- ezt támadásnak veszed. :(

    Megléptem a kötelezőt: harmadik xiaomi telefonom, annyira megszoktam a .eu-t (például - nevess ki - a tárcsázóját, amit egészen egyszerűen stock alá képtelenség berakni), hogy "kötelező" ezt romot használnom. Talán nem volt tökéletes a megfogalmazásom.

    [ Szerkesztve ]

    Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Új hozzászólás Aktív témák