- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ezt értem csak én még nem fogtam élő sectoid-ot.

A játék elején még inkább gránátoztam meg medkit, mostmeg már ritkán kapok sectoid-ot. Kivéve ha van mectoid mert ahhoz jár egy hogy buffolja, de azt meg kilövöm hogy nebuffolja. Így nehéz elkapnim.
Még csak egy olyan nagy dököt fogtam (muton vag mi) meg azt az energialényt amiből instant megtudtam hol a bázis. Nem tudtam hogy az adja ezt be.
Vagyis tuti mondta a nő de én olyankor nézem az ow cam-it hogy lövik szét az embereim.
Ja és fellőttem 6 satelitet egy nappal a repirt előtt s így két régióba lenyomtam ötösről a pánicot a többibe meg négyes volt de oda is lőttem.
Szerintem valahol keleten lesz az exalt főhadiszálás az eddig kizárt régiók és az alapján hogy mindig ott tombol leginkább a pánik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3DMark (2013) eredmények
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Iphone 11 pro 64GB
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest