Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
libit
tag
"A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason."
vedjek ha akarjak, nem izgat, de azert ne felevente adjanak ki uj OSU1 filet!!!
az utolso 2024 szeptemberi, az elotte levo pedig marciusi volt?!?
ergo ha pont oktoberben nyekkent meg a HDD, akkor varhatod, hogy sziveskedjenek vegre kiadni ujabb OSU1 filet, hogy meg tudd javitani a konzolod (gyakorlatilag igaz az osszes one es series verziora) - na, ez az igazi microsoftos termektamogatas!!!!
(termeszetesen ugyan ez igaz ha SSDre cserelned a HDDt - ott legalabb visszateheted a HDDt) -
-
A csere már nem nagy macera, ha nyitva van. Ez a pattintott (és ragasztott) műanyagkorszak nekem is a halálom amúgy. Minden bolha egy infarktus, hogy eltörted-e.
Nem tudom, mennyire van kalózkodás Xboxon, de pl. PS3-at szerelek most, az szét van hackelve
@alufelni : A cikkben írt cuccot (Xboxonehdd) kell használni, az megcsinálja
-
alufelni
tag
Sziasztok, érdeklődnék hogy szeretnék ssd cserét a one s konzolban , van otthon egy kb 3x használt ssd-m , (már az usb OSU1 zip-et töltöm) a kérdésem az lenne hogy milyen formátumra formázzam az ssd-t vagy azt a rendszer megcsinálja?
Köszönöm a választ. -
Fuhh én nemrég egy Xbox One-t pasztáztam újra, az se volt piskóta. Pláne, hogy csomó videó van a YouTube-n a szétszedésről, de valahogy mindnek fél másodperc alatt lepattan a fedőlap. Én meg éveken át feszegettem, mire szétnyílt. Szerencsére még HDD-t nem kellett cserélni, de jó tudni, hogy az is macera lesz. Következő experiment lehetne SSD-re csere.
Nekem is tervben volt, de aztán inkább jött az utód, amiben eleve az van.
A firmware check meg valóban nem felhasználóbarát, de muszáj MS-nek így csinálni, nem akarják, hogy bárki kalózkodjon a vason. Nagyon érdekes az SoC, ami ezekben van.
-
-
Most hozzám is került egy ilyen Xbox hiba.
Elküldjem?
-
-
-
-
Mák, ezt viszonylag könnyen megúsztad.
Remélem új vinyónak nem 500GB-ost tettél bele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megkerestek egy Xbox One S-el, ami nem kapcsol be. Miután hozzám került, kiderült, hogy természetesen bekapcsol... csak...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest