Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic #192645 üzenetére
Akkor csak én értettem félre ezt a Tweet-et: [link]
"in part to reduce the risk of spoilers"
Azt hittem, hogy megjelenés előtt nem lesz semmi. De most amikor már streamel-ik az emberek, akkor min izgulnak?
Én úgy értettem, hogy amíg nem lesz az egész világon mindenhol 15-e addig nem lesz belőle Trial. Pl. amerikában a nyugati parton még nincs éjfél, de Hawaii, Haiti és így tovább is még várat magára. Aztán lehet, hogy tévedek.
-
negyven2
veterán
válasz
oriic #192615 üzenetére
The big two games missing from this list are Final Fantasy’s two MMOs, Final Fantasy XI and XIV. However, speaking to members of the press at X019 earlier today, Microsoft’s gaming chief, Phil Spencer, said that the company plans to bring Final Fantasy 14 to the service at a later date. “I wanted you to know, rest assured that we will be bringing that game to Xbox,” said Spencer. “We have a great relationship with Yoshida-san and we’re working through what it means to bring [to Xbox] a cross-platform MMO that they’ve run for years.”
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
oriic #192328 üzenetére
Attól függ hogyan számolom. Ha címenként, akkor ~1200. Ha címenként és platformonként, akkor ennek több, mint a duplája (a Democracy 3 valamiért megvan Gog-on, Steamen, Humble Store-ban, Win-re, Linux-ra, Mac-re, Androidra is
)
Ha viszont azt nézem, hogy tegnap is 5 órát b..ztam a rezet Destiny 2-ben az Iron Banner-ben, hogy reset előtt elkölthessem a tokenjeimet, majd hajnal fél 3-kor kiderült, hogy még 20 enemy-t kellene kinyírni Fusion-el, majd valamennyit SMG-vel végül még egy utolsó fegyverrel, akkor mondhatjuk úgy is, hogy tökmindegy mennyi van, majd a gyerekeim elárverezik
De felmérgeltem magam és letöröltem a francba az egészet, majd ha megnyugszom, folytatom az AC Odyssey-t.
-
Dreimus
senior tag
válasz
oriic #192241 üzenetére
Magyar törvények értelmében a fogyasztó a bolttal van szerződésben amikor a terméket megveszi, így a boltnak a feladata a terméket a szervizbe juttatni.
Amennyiben a vevő el tudja saját maga intézni a szervizelést az a legjobb, de nem kötelezhető rá, csak javaslatként felajálnhatja a bolt a vevőnek.
Tény, hogy gyorsabb ha nem 3. fél intéze, de vannak szituk amikor meló miatt én is bolttal intéztetem a garit -
wandor0930
aktív tag
válasz
oriic #192241 üzenetére
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a topicot , de ehhez most én is hozzászólnék.
Tök jó meg kényelmes dolog ez a futárosdi, ha valaki megtudja oldani gond nélkül hogy 4-6 órát otthonlegyen a futárt várva.
Nálam ez nem nagyon megoldható ilyenkor sokkal kényelmesebb ha leadhatom az üzletben. -
válasz
oriic #191802 üzenetére
Az A50 320 euróért még beleférne nekem. Csak az a baj, h az a legdrágább és ennek ellenére az jár a legtöbb kompromisszummal. Egyébként az a fejes minden évben kap BF akciót, szval kevesebbért is megkaphatom november végén, amennyiben a 800X sem váltaná be a hozzá fűzött reményeimet. Köszi a felajánlást, rendes Tőled, de a RIG 800LX-et most a Dolby Atmos miatt passzolnám. Szóval maradt a TB 800X. Az elvileg mindent tud amire szükségem van, csak az anyagminősége eléggé kérdéses.
-
.LnB
titán
válasz
oriic #191724 üzenetére
Nem rossz ez. Igaz nem nekem való.
Nem is akarok nagyon itt randalírozni. De most a hazai pályára nem járok. Majd csak november 8. + végigjátszás után. Addig ők is fellélegeznek egy kicsit legalább.
(#191723) Bird Nem inkább a te felhasználóneved magyarul?!
Bár őszintén nem tudom, hogy itt nálatok mit szokott csinálni, de amit a kék topikba művel...
-
Beniii06
addikt
válasz
oriic #191571 üzenetére
A képes kódokkal nincs gond, azt nem tudja bot vinni.
Azért ilyen kijelentést nem tennék, mert millió egy féle karakterfelismerő program létezik, most ötleteket nem akarok adni, azért nem is részletezem, de létezik ilyesmi, sokan munkához is használnak speciális OCR programot scannelt szöveget wordben szerkeszthető szöveg átalakításához. Az igaz, hogy mivel nem vízszintesen van fotózva egy fokkal nehezebb, de a kód mátrixosan van nyomtatva(általában, itt most pont nem, de azért, hogy jól olvasható legyen), ez viszont könnyítés.
Beguglizva az első találatra kattintva idézek:
A ... egy nagyon hasznos internetes alkalmazás, mely JPG, PNG és PDF fájlok szöveggé alakítására használható "..." Program neve eltávolítva direkt.
-
válasz
oriic #190832 üzenetére
Nálam dettó, hibátlanul megy órák óta (kopp-kopp).
A CoD topikba most írtam a játékról - ha vkit érdekel. -
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
oriic #190583 üzenetére
Sziasztok!
Mi az a homeo-lni?
Én is megakarom venni digitálisba a Modern Warfare-t, plusz kapunk plusz dolgokat is, ahogy olvastam.
"Digital Standard Edition includes: - In-game XRK Weapons Pack - Custom In-Game Tactical Knife"
Illetve van a gépemen a kisfiam ACC-ja, a születési dátumot, miért nem engedi megváltoztatni a rendszer? Mikor rámegyek a lehetőségre ki sem adja...Mindent megtudok de azt nem.
Illetve Storen a GTA5 4750 Ft a Premium, esetleg akit érdekel -
válasz
oriic #190413 üzenetére
Nem számoltam az órákat mert aludtam.
persil: Fos download speed? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?!
l.skywalker: Nagyon tetszik a Elite Series 2. Ha nem beépített akkuval adnák, még el is gondolkodnék rajta (főleg a belső erősített alkatrészek miatt). De így nem kell. Nagyon remélem, h a Scarlett kontrollere nem így fog érkezni.
istvankeresz: Még egy érv a 9X mellett! Az előbb rendeltem meg a hivatalos oldalukról és első vásárlásra kaptam 10% kedvezményt. Így már csak 30 euróval drágább mint a 700X.
-
zbundy
aktív tag
válasz
oriic #190190 üzenetére
Kár érte. Kiváló ügynök volt
Sajnos most kapott el az 5. rész. A 4et megjelenéskor vettem és rengeteget multiztam vele. Az 5. részhez most jutottam el, de óriási élmény volt, gyönyörűen néz ki és az egyik legjobb gunplay van benne. Jó lett volna kicsit multizni vele komolyabban. Na de az Infinite a gamapass miatt biztos azonnal játszós lesz nekem is. Valószínűleg veszem is az új gépet megjelenéskor.
-
-
-
Roland861010
veterán
válasz
oriic #188873 üzenetére
Mondjunk ott a Gears5 vagy Forza és erre ott figyel a liveban.
Nem értem miért nincs sima üres csomagjuk ahol csak a gép meg a kontroller van .
Ja van csak olyan árban minta játékos csomagok.Azaz kétszer veszed meg ...
Nekem senki ne mondja hogy ez nem lehúzás amúgy.
Marhára nem vág földhöz maga az összeg csak utálom ha hülyének néznek.
Az hogy rád nyomja a telefont meg hab a tortán.Ez milyen ügyfélkezelés.
-
MasterMark
titán
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
oriic #188493 üzenetére
persze, de konzolos konzolossal sztem simán játszhatna, sőt... elvárás is lehetne, mivel kontroller van mindkét konzolnál, nyilván van erősebb meg gyengébb, de az annyira sokat nem jelent szerintem
+ a chat sincs nagyon kitalálva, mert amikor játszottunk haverral, partyba is voltunk, de mindig lehalkította a másik felet, + mikor 64 fős menet volt, akkor meg mindenki ugatott, és nem csak egymást hallottuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Eladó használt Xbox series X
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest