- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak saját felelősségre.
Live-Die-Respawn
-
vonSux
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Donibrasco
tag
Tudna valaki segíteni,hogy miért nincs netem a Boxomon(one),gépen van!Rámegyek arra,hogy setting majd test multiplayer connection és azt írja ki hogy:To see if there is more info about problem online,visit xbox.com/network error ami a sz.gépemen sem jön be kiszolgáló nem található ezt írja!Most ilyenkor mi van?Egész nap nem tudok játszani!
-
Edem25
tag
Akkor már inkább innen szemezgetek nem mozgat PC-n Bár elnézem totál ugyanaz! Pc-n is 60FPS nem láttam, hogy föntebb megy bár nem tudom, hogy mert BF4 Streameken 120as Fraps értékek röpködnek![link] éppen a 3. legnézettebb játék a Twitch-en kíváncsi vagyok meddig !
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
Donibrasco
tag
Meg ilyet is ír amikor sima test re nyomok,hogy DNS is not resolving Xbox server names!
-
addikt
Aki esetleg regisztrált titanfall bétára, és kapott kódot pc-hez is, de az nem kell neki, azt szívesen elfogadom
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
a.sebi
őstag
Skacok...ez valami kegyetlen király dolog ez a titanfall....
...ebből megveszem a gyűjtői kiadást...
Megérdemlik! Kegyetlen nagy parádé! Ekkora akció sehol nincs, azon kaptam magam h nem veszek levegőt, majd megfulladtam mire kinyírtam a titannal azt a pár parasztot -
pzstm
titán
The Xbox One February System Update is starting to roll out. Details on my blog http://mjr.mn/MkiPLZ
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
vannak under-the-hood fejlesztések, stabilitás meg performancia növelések is meg állítólag már a joystick finomhangolása is ebben van benne...
amúgy nekem épp most kúszott fel
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
mi nem sok? már kint van, nekem fel is ment.
Héten ígérték, vasárnapig rengeteg idő van. Amúgy február 11-én ugyebár nem jött ki, sírni nem kell érte, február 13-ai buildet kaptunk, tényleg utolsó piallanatig csiszoltak srácok rajta
-
Donibrasco
tag
Köszi a segítséget! Nekem sincs amúgy semmi!
-
pzstm
titán
válasz Donibrasco #8764 üzenetére
ha nstant on módban van akkor kikapcsolod, elmész aludni, és nem fogod tudni reggel bekapcsolni hanggal
-
dejaris
addikt
Kaptam titanfall beta kulcsot xbox one-ra, de en windowsosat kertem. Ha valaki ugyanigy jart, csak forditva, az tudja is mar, hogy mit kell tennie.
-
nagyúr
-
Edem25
tag
Én is küldtem akkor elkérem a lepattanót köszi!
https://www.youtube.com/user/Edem22
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #8768 üzenetére
k4rL^ jóvoltából már nekem is elkezdődött az install! Ezúton is köszönöm neki!
..ennyit az alvásról! -
k4rL^
senior tag
válasz bulikavagyok #8770 üzenetére
Egész nap keresgéltem én is a kulcsot, nekem is települ, csak pcn
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #8770 üzenetére
én meg pont lemaradtam róla, pedig reggel óta kéregetek
-
nagyúr
Úgy tűnik ma még nem fogok játszani. Én is ezt az üzit kapom..
No servers found -
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #8773 üzenetére
adjál nekem inkább kódot
amúgy:
-
k4rL^
senior tag
válasz bulikavagyok #8773 üzenetére
Ja Pcn is ez van, nem csak xbox-n. Pedig twitchen megy jópár stream.
-
nagyúr
Sebaj, így legalább kialszom magam! Biztosan el lettem volna vele reggelig. Holnap meg jöhet a tesztelés.. Vagyis ma
[ Szerkesztve ]
-
Canbet
csendes tag
VHS one
-
nagyúr
-
godzsy2
senior tag
Mindenki kap Titanfall kódot csak én nem? Pedig pc-sre nem is regeltem. ajóanyjukat. Pedig a puding próbája az evés, de ha belesz*rnak a pudingomba rá se fogok nézni többet. Ha vége a bétának ajánlom, hogy legalább egy rohadt demot kiadjanak belőle.
-
pzstm
titán
az is újdonság, hogy az achievementeknél nem kell belemenni egy adott achievementbe, hogy megnézzük a leírását.
My games & apps új design, kialakítás nekem tetszik amúgyiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8786 üzenetére
akkor majd nézz szét
Jah és kontroller töltötségi álapota nem állandóan van a kijelző jobb alsó sarkában, hanem csak ha Xbox gombot megnyomod. Szerintem pont elég, rápillantok, és látom, hogy este a Titanfall előtt kell elemet cserélnem
Kellemes a designja és továbbra is nagyon jóra sikeredettnek érzem a My games&appsot...kíváncsi vagyok a véleményedre
-
SütiGTi
senior tag
A francért dolgozok
Hazamegyek délben akkor remélem már én is meg tudom nézni az emlegetett update-et -
gianni85
veterán
tetszenek az újdonságok. Bár az igazat megvallva eddig összesen ha 24 órát használtam a boxot az elmúlt 2hétben már sokat mondok, tehát vannak még biztos dolgok amiket nem tapasztaltam. Games&Apps ben most már mutatja a HDD állapotát... hogy tudom megnézni a tartalmát? Törölném a sok automatikus Game DVR-t
Egyébként másik fórumon elcsíptem egy trükköt és nekem is bevált, Titanfall béta: katt
És itt kiválasztjátok a demo/beta fület, meg leírjátok a problémát, aztán a chat opciót választjátok. Várakozás után leírjátok az illetőnek, hogy rossz volt a kód, és ad egy újat, ennyi. Tényleg működik, egy órát kellett várnom, annyian leterhelik az ügyfélszolgálatot.
Kell hozzá Origin accountJelenleg Installing... 16%
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
szerintem is, de be sem mertem írni, mert azt hittem csak placebo, vagy megvádoltok azzal hogy bérenc vagyok. De jó látni, hogy tényleg optimalizálgatnak, és még további óságok várhatóak
Este hazaérek melóból és Titanfall BETA
-
-
gianni85
veterán
akkor manuálisan még mindig nem tudom menedzselni a HDD-t, csak legalább látom, hogy mennyi szabad hely van még rajta?
Nem mint ha még rá lennék szorulva.. 4játék van a gépen, és 30% foglalt... aztán nekem 10játéknál soha a büdös életben nem lesz több a gépen[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8795 üzenetére
igen, és tudsz games vagy apps szekcióból törölni/uninstallálni, illetve láthatod, hogy az adott játék/app mennyi területet foglal
-
Zjunior
veterán
Ingyen gold 7vége van.
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BestBuy topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- PlayStation 1 / 2
- 13 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolóval bővült a Kenginston kínálata
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest