Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"megint egy szar USB-C alapú megoldás"
Ez Thunderbolt 4-es. Az, hogy USB-C-nek néz ki ez is, az egy dolog. Nade, alul én is le fogom hordani. Azt hittem tényleg újítás lesz, de nem.
Én mint dokkoló szakértő (haha, csak kereskedő...), elég nagy kereslet lenne a 60Hz-nél erősebb megoldásokra, de nincsen. Ennél is írják nagy erővel a 240Hz-et, de csak Full HD-ban
CALDIGIT-en kívül nem nagyon láttam még ilyet. Lenovo / HP / DELL sz@rik a 60Hz-nél nagyobb megoldásokra, avagy még ha valahogy sikerülne is, ahogy a HP USB-C G5-ös modelljénél, nem írják le sehova, hogy tudja a 120Hz-et 4K-ban.
https://www.caldigit.com/using-docks-at-higher-refresh-rates/
Még ők sem biztosítják a 4K-ban (3840×2160) a 240Hz-et.
Mondjuk, hogy miért tesznek még mindig rá ősrégi HDMI-ket, ráadásul kettőt, azt azért nem értem, mert HDMI-t nem lehet úgy kihajtani mint egy DP portot, bár kinek a pap, kinek a papné...
HDMI-vel sohase fognak 240Hz-et elérni 4K-ban (de ne legyen igazam, majd kijön a v2.2-es verzió is)
Amiért viszont szar, elnézést ... az az, hogy ha most jön ki egy új dokkoló, akkor csesszék már beletenni a legújabb HDMI verziót és ne csak egy 2013-ban kihozott 2.0-ásat!
Ez így nem ér többet 40.000Ft-nál, de tuti majd 80-ért fogják kínálni.
Semmivel sem tud többet egy 2020-as dokkolónál, a THunderbolt 4 sebességét meg pont nem egy dokkolónál lehet kihozni, ha minden más port úgyis vissza van fogva.Meg ... csak DUAL?
Na jó, mehet a levesbe![ Szerkesztve ]
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Alaaf Pi
senior tag
Hurrá, megint egy szar USB-C alapú megoldás. Kibír majd egy évet?
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
A Kenginston a Kensington leányvállalata?
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3490 14" FHD IPS érintőIntel Ultra 7 165H RTX 500 ADA 32GB DDR5 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256, type-c +SZLA! +GAR!
- EliteBook 840 G8 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv WIFI 6 gar
- Toshiba Satellite C660 laptop, notebook
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar