- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
cyber86
őstag
Én A Gamertech-nél vettem a boxot és már volt is gari cserém komplett gép, mert a kinect 2 nap mulva megadta magát, simán adtak egy zsír új gépet mindenestűl és addig míg hivatalosan nincs magyarországban supporet addig ők válalják a garit ja és halkan annyit elárultak, hogy elvileg márciusban lesz hivatalos magyarországi megjelenés.
-
Zjunior
veterán
AKinek megvan a Tomb Raider írna egy két dolgot róla főleg X360-hoz képest...
THX!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
gianni85
veterán
Srácok, a One smartglass app régiókorlát, vagy kevés (512) ram miatt nem érhető el a lumia 520asomra? Valaki? Sorry, de 2 perc gugli után feladtam...
-
gianni85
veterán
-
zeus90
aktív tag
Hatalmas + a Ryse-nek a részemről. Tegnap megjött, kb egy 3 órát tudtam vele játszani de eddig nagyon tetszik.
Egy kis extra video hozzá
Ez volt már itt? Egész jó kezdeményezés, flash játékok html5 átírása, controller támogatással. Mondjuk nem jellemző, hogy flash játékokkal játszanék.
-
gianni85
veterán
válasz Mister_X #8268 üzenetére
én is e felé hajlok. Eredetileg véletlenül a 360as smartglass-t szedtem le, aztán ott volt opció, hogy ha one-om van akkor töltsem le a hozzá tartozót. Annak a letöltési oldalán meg az előbbi hibalehetőségeket írta. Ha keresek, akkor nekem se adja ki találatok között. Ó jajj, asszony nagyon nem fog örülni, ha telefonját is lenyúlom játék közben (ugye tv is bukó akkor )
(#8270) pzstm
nekem is érkezik a héten. tegnap DR3-mal próbáltam ki a gépet, az nagyon pöpec.[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Úgy emlékszem hogy volt itt valakinek olyan problémája, hogy mindig eltüntek a bf4 single mentései. Na tegnap nyomni akartam a single kampányt, erre nekem is rotty. Volt valami megoldás a hibára?Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
nagyúr
-
redXIII
senior tag
-
nagyúr
-
a.sebi
őstag
válasz redXIII #8276 üzenetére
Üdv nekem volt ez a problémám, az előbb említett megoldás nem megoldás, sajnos! én 5 x kezdtem ùjra mire sikerült végigvinnem, de mára megint nincsenek meg a mentéseim...
Ugyhogy ha van időd nyomd végig egy hùzóra, kb 6 óra.
Nekem mindig a tankosrésznél tűnt el a mentèsem... -
pzstm
titán
Érdekesen hangzik, különösen a digitális terjesztésre kihegyezett változat
•Microsoft is planning to release Xbox One for $399 without an optical drive.
•Microsoft is planning to release Xbox One white edition later this year.
•Microsoft is planning to release Xbox One with 1TB harddrive later this year.
•Microsoft is planning to release Xbox One Titanfall edition. He even posted an image of the same. Find it below.http://microsoft-news.com/report-microsoft-planning-to-release-white-xbox-one-xbox-one-with-1tb-storage-later-this-year/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
Lesz hozzá Kinect. Nyilvan nem, de cserebe ez a user csak digitalisan fog venni jatekot. Agressziv árazás
Amugymeg:
•Forza Horizon: "Fall 2014, probably September. Super sexy weather system and... shit tons of co-op/social stuff. 1080P and open-world, so you can road trip with your bros."Hát el sem tudom mondani,mennyire várom.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #8282 üzenetére
Alig várom hogy toljuk majd
http://microsoft-news.com/report-microsoft-to-expand-xbox-one-tp-13-more-countries-in-march-and-15-more-in-october/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Októberi listan vagyunk rajta
-
nagyúr
-
zeus90
aktív tag
válasz bulikavagyok #8284 üzenetére
Szerintem azért kicsit elszomorító, hogy októberben lesz hivatalosan. Majdnem 1 év kell, hogy Magyarországon is lehessen kapni egy népszerű konzolt.
Gondolom ennek legfőbb oka, hogy kicsi a vásárló erő és amúgy is inkább a warez jellemző.
Vagy ennyi ideig tart lokalizálni normálisan?[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Szerintem teljesen jó, ha hozzák mellé azt amit anno ígértek. Lokalizált voice támogatás, support stb. Habár van egy olyan érzésem, hogy nem lesz csak pár nyelven elérhető a hangutasítás.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
nagyúr
-
zeus90
aktív tag
Annyira nehezen tudom elképzelni ezt a magyar voice commandot. ikszboksz meg a többi
De akkor még oké, ha ezt megcsinálják. Nem tudtam, h magyarul is tud majd. bár nem hiszem, h valaha is használnám magyarul
Hát amúgy most reálisan appok mik lehetnek? fuso, inda (smart tv-ből kiindulva) és most hírtelen nem is tudok többet írni.Ezek az új féle boxok között, azért kicsit zavar, hogy lesz 1tb-os, nekem meg be kell érnem 500-al.
-
Xirtam
veterán
• Halo 2 Anniversary on Xbox One due for release November 2014, will include beta access to Halo 5
• Halo 5 pushed to 2015
• Crackdown 3 is being planned for the first quarter of 2016
• Quantum Break and Sunset Overdrive are planned for Fall 2014 - Fable Legends for summer 2015
• Forza Horizon 2 coming Fall 2014, probably September. Co-op/social stuff and 1080p
• White Xbox One for sale to the public
• Limited Edition 1TB Xbox One in November
-
nagyúr
-
zeus90
aktív tag
válasz bulikavagyok #8292 üzenetére
van benne valami
-
gianni85
veterán
Eléggé alacsony még a One felhozatal az eddigi ismerőseim körében, tehát aki akarja online tolni, az vegyen fel... GT: lengyeljani
Aktuálisan van Forza, DR és Ryse, majd márciusban Titanfall is jön, most hétvégén újítom a gold-omat is
Elsősorban DR3-at tolnám valakivel koopban -
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz gianni85 #8290 üzenetére
megszellőztette már Majornelson is, hogy 60USD helyett 45 körül lenne egy digitális verziós AAA cím újonnan....ha ezt követően bejelentik, hogy ha lemondok egy jáűtékról a következőbe használtértéken ők beszámítják, akkor simán van létjogosultsága, s egy vevőjük máris van.
-
nagyúr
-
gianni85
veterán
Igen azt úgy tudnám értékelni, már majdnem játék bérlős/kölcsönzős megoldás lenne... simán jó. Egy AC4 pl nekem elég egy hétre
Ha nem unod még a DR-t, akkor majd tolhatjuk. Acsik annyira nem mozgatnak, de annyiban azért maximalista vagyok, hogy szeretek minden mellékküldetést megcsinálni, cuccokat összeszedni. Egy másik profillal elmentem 11. szintig, de ma kezdem a régi gamertag-emmel elölről.(#8298) bulikavagyok
Ha Forzával nem is fogom olyan sokat tolni, de az új Horizon viszont biztos sokat fog pörögni a gépemben[ Szerkesztve ]
-
zeus90
aktív tag
Szerintem a beszámítás esélytelen. Egy 45 dolcsis árral + beszámítással teljesen megölnék a dobozos játékokat. Kint meg ha jól tudom a Gamestop nem egy kis cég, gondolom nem kis befolyással.
De már csak simán a 45 dollár is jól hangzik. Mondjuk ha így halad a forint, akkor olyan lesz mintha mi sem történt volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs