Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• finest

addikt

válasz Palika71 #1029 üzenetére

Látom azonos a gondolkodásunk. Az előző hozzászólásban én pont nem akartam felhoznia Far Cry-t, mert én is attól tartottam, h megszólnak, ha elmondom, h máig az a legjobb játék ebben a műfajban. Én is tulajdonképpen ahoz vettem annó a karit, bár előtte is végigjátszottam már GF5700-on, de talán még az MX440-nel is.
    Nem tudják überelni azokat a nyitott pályákat azóta sem. A legtöbb FPS irtó módon egysíkú, folyosószerű. Természetesen a MOHAA, a COD meg az újabb verzióik is szépen futnak a géppel, szépek az effektek, de azt a fajta szabad mozgást, amit a Far Cry nyújt, sok-sok nyílt tereppel eddig semmi sem überelte.

A FEAR szinte kizásólag folyosókon játszódik, toom, h a nyomasztó hangulathoz ez hozzátartozik, de a ragdoll effekteken, meg a teret kitágító gránát robbanásokon kívül én nem találtam benne újdonságot. Ráadásul igazán buta lövöldözős játéknak tartom, semmi fantázia vagy ész nem kell hozzá. Kifejezetten hurkának találtam, h nincsenek társak, többször elkísérnek a bejáratig, h aztán lelépjenek... ennyiből a sok szereplőt mozgató MOHAA, COD sokkal életszagúbb, élvezetesebb.

Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg a Far Cry 2, attól sokat várok.

Viszont mostanában nem jelent meg olyan játék, amiért érdemes lenne lecserélni a karit.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák