- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
Palika71 #1029 üzenetére
Látom azonos a gondolkodásunk. Az előző hozzászólásban én pont nem akartam felhoznia Far Cry-t, mert én is attól tartottam, h megszólnak, ha elmondom, h máig az a legjobb játék ebben a műfajban. Én is tulajdonképpen ahoz vettem annó a karit, bár előtte is végigjátszottam már GF5700-on, de talán még az MX440-nel is.
Nem tudják überelni azokat a nyitott pályákat azóta sem. A legtöbb FPS irtó módon egysíkú, folyosószerű. Természetesen a MOHAA, a COD meg az újabb verzióik is szépen futnak a géppel, szépek az effektek, de azt a fajta szabad mozgást, amit a Far Cry nyújt, sok-sok nyílt tereppel eddig semmi sem überelte.
A FEAR szinte kizásólag folyosókon játszódik, toom, h a nyomasztó hangulathoz ez hozzátartozik, de a ragdoll effekteken, meg a teret kitágító gránát robbanásokon kívül én nem találtam benne újdonságot. Ráadásul igazán buta lövöldözős játéknak tartom, semmi fantázia vagy ész nem kell hozzá. Kifejezetten hurkának találtam, h nincsenek társak, többször elkísérnek a bejáratig, h aztán lelépjenek... ennyiből a sok szereplőt mozgató MOHAA, COD sokkal életszagúbb, élvezetesebb.
Kíváncsi vagyok, mikor jelenik meg a Far Cry 2, attól sokat várok.
Viszont mostanában nem jelent meg olyan játék, amiért érdemes lenne lecserélni a karit.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest