- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Első nekifutásra nem volt gond a játékkal.
Be is lőttem a figyelmeztetést SCA L-es hajókra.
A behemótot nem sikerült elfoglalnom, mert a buzgómócsing argonok nagyon lőtték. Megsemmisítettük.
Egy főnix akadt Ianamában, ahol jelen van megint a Xenon és már a HOP is ténykedik ott.
Szerencsére csak pár P jött, azt leszedtem a sárkánnyal.
Próbáltam úgy foglalni, hogy megmaradjanak a hajtóművek a szektor elhagyásához. Csakhogy a csapatszállító a hajó mögött rakta ki a katonákat, azok meg úgy 110 körül tudnak menni. A főnix meg 140 körül ment. Úgyhogy kicsit le kellett amortizálnom a hajtóműveket.
Nem akartam nagyon, de a csapatszállító kapitánya valamiért úgy gondolta, hogy joga van rálőni, így kilőtt egy hajtóművet. Aztán megvontam tőle a jogot.
Amúgy van egy fontossági sorrend a modulok javításában. És mindig csak 1 dolgot javítanak.
Mivel nem lőttem le a hajtóműveket, ezért visszajavították a fegyvereket. Nem jelentett gondot, de esélyes, hogy emiatt támadta meg a szállító a hajót. Hozzáteszem, nem láttam, hogy rálőtt volna, mert mindig engem célzott. Ügyesek voltak az SCA-sok, mert egy nagy pajzs modult is visszajavítottak.
Miután lelassult a hajó, a katonák landoltak, majd vagy 5 percet kóvályogtak, mire megtalálták a legénységet és végeztek velük.
Nagyon gyorsan és ügyesen vissza is raktam a katonákat a hajójukra és jöhettek a javítósok. Több 10, ha nem 100 km-re volt a szállító, mikor kiadtam a parancsot, minek hatására a katonák azon nyomban a hajón termettek. Se POD, se csalingázás.
Ez tetszik.Célzási problémám nem volt.
Beszéltünk még valamiről a 3.3-al kapcsolatban, amire rá kellene néznem?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest