- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nekem egyik nagy vagyam volt a JT, de most hogy megvan, egyszeruen nagyon rosszul tudok vele jatszani.Nem tudom hol lehet a baj...vagy en megyek rossz helyre vele (esetleg nemi kenyszer is szerepet jatszik neha), vagy a csapatom megy rossz helyre es bedaraljak oket, vagy nem kedvez a palya neki, nem tudom, de annyit erzek, hogy nagyon szerencsetlenul jatszom vele...meg lomha es lassan fordul, szoval ha valamit elcsesztel hadaszatilag egy ponton, akkor szamithatsz ra hogy megkerulnek, az oldaladba kerulnek es tarsai es akkor neked zokni.Persze van amikor raarzek es a csapat osszetetele is jo, meg a palya is kedvez neki, de tul ritkan...Masik allando bajom vele, hogy akik tudjak hogy hol kell loni, es at is tudjak loni - kozepen a lampanal - akkor azonnal serul a motor, ha meg melleje a sofor is kihalt, akkor aztan 1 perc alatt fordulsz egy masik iranyba
De gondolom, majd a jatekkedvem is visszater hogy vele menjek, de egyelore masra osszpontositok. -
L-e-f-i-e
senior tag
Igazából csak én is azért nem adom el mert most épp nem kell a lé semmire, meg néha futok vele egy poén kört, de ha élvezni akarom a játékot a 4-essel megyek, mostanában kevesebbet játszottam, de a hétvégére ezzel a speciallal simán meglesz az object704 is meg az amx-et is huzom...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest