- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
Paul119 #28326 üzenetére
tuti? első ránézésre nekem pcgurusnak tünt, amiből ha jól emlékszem, többen is vásároltak itt annó.
vagy várj.. az 1250g volt, mert emlékszem kettőt vettem, illetve még kettőt utána, és úgy volt 5k goldom.
viszont ha jól emlékszem, nem adott premiumot, csak stuart+slot, meg az 1250g.. még az utolsónak most pörög le a premiumja..tehát akkor ez kellett legyen.
(régi accra aktiváltam ezt) -
babferi
tag
válasz
Paul119 #28192 üzenetére
Szerintem most csak a jatek bizonyos random tenyezoi szivatnak most teged , velem az elmut 2 napban Hummellel van hasonlo. Az oke , hogy nem egy pontos az agyuja az teny , de parszaz kort mar lementem vele , de most szinte vicc , hogy kb 10-15 lovesem is van egy meccs alatt ugy , hogy meg kozvetve sem sebzek , meg relative kozelre sem talalok el semmit.
-
fsb1000
nagyúr
-
Rém
tag
válasz
Paul119 #28175 üzenetére
Szerintem, attól, hogy már nem lehet venni még prémium maradt, van ilyen több is amit jelenleg nem lehet venni. Ha meg lejárt a prémed, akkor eleve kevesebbet hoz mindegyik tank, ez is. Pattogni meg bármivel lehet bármiről, ha a WOT nagy szelleme úgy akarja.El kell fogadni, hogy az ember ebben a játékban néha a farok rosszbbik oldalán áll. Az meg hogy valamit megpiszkáltak volna a tankon nem tartom valószínünek az eladott darabszám alapján, hihetetlen felzúdulás lenne, és elásnák magukat a jövőbeni prémium tankoknál!
-
Rém
tag
-
emre
veterán
válasz
Paul119 #28156 üzenetére
Már többször említettem hogy ez a gyenge pont megszűnt, de mindig azt mondták hogy nem is
Mivel lőtted?
Oldalról szerintem csak a motortérre (torony mögötti rész) meg a toronyra érdemes célozni.
A haspáncélt meg csak akkor lövöm ha lejjebb vagyok a célpontnál, mert jó eséllyel az is pattan. Szóval szerintem a parancsnoki fedél az egyetlen gyenge pont ami megmaradt. -
Dictator^
veterán
-
Antonius1978
addikt
válasz
Paul119 #28063 üzenetére
Nem rossz, a JTvel siman tudod sebezni az IS7-et is ? azaz az esetek tobbsegeben keresztul tudja loni ?
En egyetlen egyszer lottem ki IS7-et raadasul Jagdpantherrel a hosszu 88assal.
Igaz hogy massal harcolt en pedig tole nem messzire fedezekbol kenyelmesen lovoldoztem ra.Asszem vagy 20 lovedeket lottem el ra kb.Es kb 50-70% en sebeztem rajta. -
Antonius1978
addikt
válasz
Paul119 #28033 üzenetére
bár a rejtőzködése elég karcsú - ugy erted hogy hamarabb kiszurnak, mint mas aprobb pancelvadaszt ?
Igen, en is szeretnem majd kiprobalni azt a loveget, gondolom 1-2 het mulva meglesz a JT es meg 1 het amig meglesz ra a loveg.Alap tankra fel lehet tenni a jobb loveget ? Vagy muszaj a +felfuggesztest eloszor kikutatni ?
Jo lenne tudni, mert van 20 ezer szabad TP-m, es jo lenne ha esszeruen koltenem el
Tehat vagy felfuggesztesre, vagy beleszamitodna a jobb lovegbe ha azt ra lehet tenni +felfuggesztes nelkul. -
Arpee78
senior tag
válasz
Paul119 #27524 üzenetére
Szerintem a T34-nek nagyon kellene jobb páncélzat, legalább ami az object 704 ellen véd. Jó lenne még az ágyújának pluszba 200 damage és 50-100 pen, plusz 50-el megelégednék. A ROF úgy ahogy megfelel, bár nem lenne baj ha duplája lenne. A látótávolság meg 420 helyett min 480... Így már azt mondanám használható
-
-
válasz
Paul119 #27300 üzenetére
While the tank will not be available for purchase, all existing Type 59 owners will keep their tank intact.
Azaz nem lesz megvásárolható a tank, de a T59es tulajok tankjai érintetlenül megmaradnak.
Gyuri27: Ha T6 prem jön, akkor szerintem búcsúzhatunk a T34 premiummá tételétől.
-
vhw
addikt
válasz
Paul119 #26998 üzenetére
"jonnek majd a nagyszajuak..."
aztan aberraltnak nevezel...Vegulis nem engem szoltal le... Es mivel van artym, es szeretek is vele jatszani, igenis vonatkozik ram is.
De ha nem lenne artym, akkoris tele lenne a hocipom az allando nyafogas miatt. Nem igaz h 4-5ezer csata folott nem jut el az ember arra a szintre,h tullepjen ezen. Hogy megtanuljon jatszani veluk/ellenuk, vagy megtartsa maganak a velemenyet, mert marhara nem erdekel senkit ez a fajta picsogas. -
virkir
veterán
válasz
Paul119 #26985 üzenetére
Akkor nyugodtan mondhatod rám is, mert kb. ugyan annyira élvezem én is a folyamatos arty vinnyogást.
Ezerszer le lett írva:
1. tanuljatok meg játszani ellenük.
2. T10-es tankot nem viszünk jelenleg random csatába mert szétszívatnak a T8-as arty-k meg a saját csapat (tudod aki kurvának áll ne csodálkozzon a megbaccák)
A köreim 90%-ban egyáltalán nem zavar az arty ráadásul mostanában mintha kevesebben is lennének, ha meg kilő akkor 2 lehetőség volt. Egy, én voltam a balfasz, az esetek nagy százalékában ez történik pedig tudom merre lehet őket kikerülni csak leszáll néha a vörös köd és megtörténik a baj. Kettő tudatosan kénytelen voltam bevállalni, de ezzel meg nem lehet mit kezdeni néha így jön ki a lépés.
El nem tudod képzelni mennyi tehetségtelen balfék van akit meglövök, bemondja a critikal-t. tehát ki is írja kitől kapta és ennek örömér áll mint a fa.. a lakodalomba és bőszen forgatja a tornyát várva a kegyelemlövést.
Na ezek a júzerek akik a legnagyobb hanggal szidják az arty-kat. -
echterion
nagyúr
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Paul119 #26933 üzenetére
Szerintem elsősorban két dolgot kellene tenniük artyval: high tier arty splash radius csökkentése, tényleg "vicces", hogy fél kilométerrel arráb csapódik be de azért lelő rólad 7-900 életet, a másik a belső modulsérülés, aka, belőtt mögéd az említett fél kilométerre de azért kidöglik a sofőr a tankból... wtf
Vagy a múltkori eset, hogy meglőtte a T-44et, kívül robbant a shell de azért ammo rack damaged; dupla wtf -
fsb1000
nagyúr
válasz
Paul119 #26927 üzenetére
A "valóságban" egy harckocsi zászlóalj (ezred nagyobb szervezeti egység) több századból áll. A századok 3 szakaszból tevődnek össze és egy szakaszban 3 tank van.
De a zászlóaljhoz tartozik (vagy akár századonként) jónéhány önjáró löveg + felderítők + kiszolgálószemélyzet + szállító járművek + egyebek.
Szóval az önjáró lővegnek volt és talán van is létjogosultsága.----
A játékban kicsit más a helyzet, mert a játékosok döntik el mit visznek a random csatákba, anélkül hogy tudnák milyen pálya lesz és a többiek mit hoznak.
Rááadásul a többség nem fun-artysta, hanem ezzel keresi a kreditet a tankjaira.
(szerintem)
Ebből jön az az áldatlan állapot, hogy gyakran a keleténél több arty van egy csapatban
A századokban nagyon jól látszik az önmérséklet és ésszerűség, mert 0-3 arty szokot lenni és senki sem tiltakozik ellenük, sőt!
Én meglennék artyk nélkül is, de ha az ellen hoz 2 arty-t akkor a mi századunkba is kell, különben a legtöbb pályán hátrányba leszünk.Nem vagyok szakértő, de úgy gondolom a WoT-ban túl van értékelve az artyk szerepe a valósághoz képest.
Ez önmagában nem lenne gond, de sokunknak játszhatatlanná és bosszúság halmazzá teszi ezt a játékot, ha sok játékos arty-val akar csatába menni. -
KaLeun
senior tag
válasz
Paul119 #26918 üzenetére
Szerintem nincs igazad, mert a Grille egy fasza kis járgány. Nagyon ritka volt az olyan csata, ahol csak 2 killem volt, rendszeresen 3-7 közt volt és nem a lesebzett tankok kilövésével...
Nagyon jó td módban is, rengeteg alkalommal döntöttem el csatát úgy, hogy akár egyedül maradtam 6 támadóval szemben. Ráadásul most egy jó században (pl. PHE) sokkal egyszerűbb vele, mert kapsz védelmet és nem idióták közt kell eljutni a Hummelig. Plusz hasznos is vagy: 1. counterből kiszedheted az ellen arty-ját és mivel gyakran lő 400 körüli sebzéseket, akkor már a saját KV-3-nak már csak kivégezni kell az ellent és nem kell fájdalmas tűzharcba keveredni.
Jelenleg ez az "fun" járgányom.
Beteg artistás vagyok, tudom.
-
-vitya-
őstag
válasz
Paul119 #26800 üzenetére
mamma. Dehát a KT-vel erőből oldod meg, IS3-al meg ügyességből. Ha ott sem vagyok, mert elég gyors ahhoz, hogy visszaguruljon, akkor mit lősz át? Ugye?
Én a fürgesége miatt szerettem gazából az IS-3-at, az hogy néha pattan róla valami, az csak bónusz. Ja meg a BL-9 is nagy tiszteletemet vívta ki.
-
-
virkir
veterán
válasz
Paul119 #26742 üzenetére
Addig amíg az IS-3 képes elnyelni a 152 ML-20 lövését oldalról addig nálam az marad a garázsba.
Egyébként érdekes ha mentem a KT-val pattogtam az IS-3-ról engem meg minden oldalról átlőtt, ha megyek az IS-3-al pattogok a KT-ról engem meg minden oldalról átlő.
Ez egy ilyen játék.
Azt szeretem benne, hogy mozgékonyabb mint a KT csak a fordulásával csinálhatnának valamit minden másban meg kb egyformák.-vitya-
Szerintem meg a patch óta jobb lett addig boldog meg szomorú átlőtt most azért mintha pattogósabb lenne. A splash-ra is kevésbé érzékeny max a láncot dobja le de más nem nagyon szokott sérülni.
Tegnap pl Ferdinand pattan a seggéről sajnos csak egyszer mert a kedves random csapattársak meg nem voltak képesek levekarni a többit meg azért bevitte. -
Dictator^
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
Paul119 #26167 üzenetére
Csak az értetleneknek nem szoktam érdemben válaszolni. Látom továbbra is örök rejtély marad, hogy az EU végű bónusz kód miért nem megy az amerikai szerveren, ráadásul a .com-on is kint van, hogy oda mit kell beírni. Elhiszem, hogy van akinek sok az az 5mp, ami alatt kideríti mit kell beírni, de azért mégiscsak megint én vagyok a hülye, mert használom a fejem.
-
fsb1000
nagyúr
-
-vitya-
őstag
válasz
Paul119 #25996 üzenetére
tény, ha az ellenfélnél velünk szemben 3 type van, és mi vagyunk 2 T44-el, meg Zsolti azzal az agyonsztárol Pershingel, akkor olyan 3 percet adunk magunknak, ha nem hülyék a type-ok, hoyg kivágjuk őket - maximum 1 halállal.
a nem hülyéket értem, hogy nem kezdenek el virágokat szedni a mezőn, hanem oda jönnek, ahova a gyors medeknek kellene jönniük.
Ezidáig 84 type 59-et lőttem ki, és kismilliót sebeztem, ezen mennyiség alatt 100%-ig bizonyossá vált bennem, hoyg HA ugyanolyan képességű játékos van a type-ban , mint az én T-44-ben, akkor én nyerek, HA nem segítenek neki. De azért nincs sok ugyanilyen képességű játékos;-), És a komolyabb ellenfeleim körét azzal is redukálom, hogy ezek egy részével platoonba megyek!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Paul119 #25805 üzenetére
Nem sok az a 80-an, de lassan el kell fogadni, hogy szinte bármi pattanhat bármiről, és így a páncélzat rögzített vastagsága nem lehet egyedüli szempont ha azt firtatjuk mi a kevés.
------
Van egy módszerem: kellő sebességgel rárontok az ellenségre egy kiszöggelés mögül és szinte nem is célozva a löveget rárántva lövök. Átmegy elöl is.... 80-90%-ban.
Mondjuk ez bukta, ha többen is vannak ott, de hát... ez van.Néha azt hiszem úgyanúgy "jutalmazza" a rendszer az ilyen örült támadásokat, mint COD-ban a rántást, vagy csak nem tudják számolni hova lövök és átlagot vagy weak pontot számolnak az ilyenre.
-
virkir
veterán
válasz
Paul119 #25712 üzenetére
Ha nem várja meg békésen, hogy kettőt belelőj akkor az S-70-el szvsz lazán megeheti.
Első lövésre minimum motortalálat de ha szerencsés vagy égsz mint a rongy - fél hp.
Belelősz egyet a 150-esel az lepattan.
Megint ő jön -500hp
Te beviszel egy tiszta 800hp-t
Ismét IS-4 és kivégez
Az a tank egyszerűen katasztrófa főleg a 0.7.0-óta bár nekem előtte se volt az a hűde OP valami.
Tudjuk jól, hogy az AP-ja előszeretettel pattog már közepes találatnál is bármiről a HE meg egy vicc kategória jelenleg amikor a 152-es komoly 100 hp körül szedegeti az IS-4 oldalát.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest