Aktív témák
-
marked one94
őstag
Ha van itt valaki a magyar BE-SE klánból, kérem szépen mondja meg skazy klántársának, hogy vissza vehetne a képéből
köszönöm
ennyi játékbeli tapasztalattal meg ne ugason nekem ha még számolni sem tud [link]
-
marked one94
őstag
A20 gyorsan meglehet csinálni csak kell egy kis kitartás hozzá
t-34 nem annyira szenvedős tank szerintem, mondjuk utoljára beta-ba játszottam vele, akkor jó kis tank volt
Dictator^: Az volt a szerencséd hogy nemjöttél a hegyhez
Ott megedtem egy ferdit meg egy is3at plus egy tigrist is elég szépen megszedtem. Szerencsére segítetek az artyk. Ja és a végén majdnem meglett a két fogalaló tank csak kiszedtek az artyk
-
marked one94
őstag
imádom ezt a kis vk 2801et:
[link]ha viszek javító cuccost akkor simán megöltem volna mind2 artyt
Sajnos nagyon sokszor kilövik az ágyúját.
-
marked one94
őstag
Hát eddig még csak pocsék köreim voltak vele
De nemsoká meglesz rá a jobb lánctalp utána elkezdek gyűjteni a motorra és végül a torony. Én eddgi nem vettem észre hogy lepattant volna valami róla, szinte minden átlőtt
Még van 5 nap prémiumom annyi idő alatt kitudom maxolni és utána hátha használható lesz.
-
marked one94
őstag
Valaki használ VK3002DB-t? Milyen tank? érdemes megvenni? Mert ha igen akkor még gyorsan megcsinálom amíg van prémiumom.
-
marked one94
őstag
válasz
kolivanov777 #16741 üzenetére
Vagy eladhatod a nem használt tankot plusz a depóba is lehet néhány alkatrész amik az előző tankokról maradtak.
-
marked one94
őstag
válasz
kolivanov777 #16738 üzenetére
csak csatával lehet pénzt (creditet) szerezni vagy ahogy írtad, arany.
-
marked one94
őstag
válasz
scope2007 #16207 üzenetére
Itt még van 1-2 dolog ami hasznos lehet, vagy csak unod a alap kinézetet
World of Tanks Skins -
marked one94
őstag
Valaki próbálta integrált videokártyával futtatni a játékot? Mert sajnos csak jövőhéten lesz vga-m addig a ATI HD3200vel kéne valamit kezdenem.
-
marked one94
őstag
válasz
L-e-f-i-e #15149 üzenetére
Attól függ hogy csinálod. Mert ahogy fentebb is írták 1. a tornyot csinálod utána az ágyút akkor nem kell neki 500k creditért rugó. De ha 1. az agyú akkor igen. Vagyis nekem nem engedte felrakni az alap tankra. Mondjuk lehet én raktam bele egy jobb rádiót, már a fene se emlékszik rá
-
marked one94
őstag
Valakinek sikerült ezzel a módszerrel aranyat szereznie?
PARTAKE IN KILL THE COURIER EVENTCsak hogy veszem észre hogy olyan tankot lőtem ki akik "bizonyítékot" vagy mit szállítottak???
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic #14845 üzenetére
128mm ágyúval ilyen köröket lehet majd menni:
[link]Ez még a beta-ba csináltam vele de ahogy halottam azóta csak jobb lett
-
marked one94
őstag
válasz
diegho #14378 üzenetére
hát igen, de az esetek nagy részében az objectek meg a többi TDse egyedül mászkálnak.
Emlékszem mikor a beta-val nyomtam a ferdim mögé bement egy churchill, és szépen leszedett 900hp rólam. Ész nélkül nyomogattam a segítséget meg a térképen jelöltem hogy baj van és nagynehezen egy m6os segített rajtam. Nem győztem neki megköszöni
-
-
marked one94
őstag
válasz
superfinest #13733 üzenetére
-
marked one94
őstag
Én használtam az M4A3E2 és nagyon tetszett. Elég sok minden lepattan a front páncéljáról és erre rá lehet rakni a rövid 105mm agyút is. Ahogy írtad egy kicsit lomha de a jobbik motorral biztos sokat gyorsul, én arra már nem adtam ki xp mert minél hamarabb megakartam szerezni a m6ost. Helyedben ezt választanám.
-
marked one94
őstag
válasz
Stauffenberg #13504 üzenetére
Ezzel csak annyi baj van, hogy vannak azok a light tankok aki keresztbe átjönnek a pályán és valami rendes tank kilövi. Van a másik amikor a csapatban egyáltalán nincs light tank. Jó most ilyenkor mondhatod hogy vannak med tankok akik ez megtudják csinálni csak ők se mindig oda mennek ahova kell vagy útközbe meghalnak. Én egyre gyakrabban érzékelem azt, hogy artyk hullanának el 1.nek.
-
marked one94
őstag
1. javítsák ki a rengeteg hibát ami a játékban van, utána foglalkozanak majd mással
-
marked one94
őstag
válasz
Stauffenberg #13340 üzenetére
Tegnap a kis leopardal 284et sebeztem rajta. 67km/h-val neki mentem, én meghaltam őneki meg csak a lánca eset le
-
marked one94
őstag
Nem tudja valaki hogy miért kell minden 3-4. nap újra megcsinálni a Prohardver csatornát?
-
marked one94
őstag
+1
Na ma felraktam a KV-ra a trollcannont és meglepően jó
hülye voltam még, hogy eddig nem probáltam ki, szerintem egy jó ideig ez fog rajta maradni csak annyi baj van vele hogy drága a lőszer de annyira nem vészes.
én is rakok már fel egy ilyen "fúú de messziről kilövőm a csúnya ágyúval" képet:
Na jó ez nem volt olyan messze de hát akkor is -
marked one94
őstag
A játékban használta már valaki, vagy egyáltalán működik a beépített mikrofon támogatás?
-
marked one94
őstag
válasz
psycroptic #12389 üzenetére
Köszi
Remélem nem fogok lemaradni róla mert lehet csak este tudom megcsinálni.
-
marked one94
őstag
Ez a IGN promo kod működik ilyen master cardos kártyával is? Nem szeretnék kimaradni a jóból
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #12191 üzenetére
hopsz
-
marked one94
őstag
válasz
CptMisi #12096 üzenetére
Nekem azzal a pályával nincs baj ott néha megvan a 30fps is
De pl. a Karelia örülök ha megvan a 15-20. Lassan szeretnék már egy új gépet csak most másra kell a pénz így karácsonyig valahogy kihúzom még ezzel
Most az a bajom hogy valamikor baromi lassan tölt be a játék ezt eddig nem nagyon csinálta. Lehet hogy ez is a patch miatt van ? -
marked one94
őstag
Létrehoztam egy prohardver csatornát, ha valakinek van kedve nézzen be
-
marked one94
őstag
válasz
person #11838 üzenetére
Ez általában így szokott lenni tegnap nekem is jó csatáim voltak 10/9 győzelem az is-4emel, de ma 5/5 vereség és közel minusz 60k. Én úgy szoktam csinálni hogy ha 3x egymás után kikapok és felidegesítem magam akkor elmegyek zenét hallgatni vagy játszok mással... és kb 2-3 óra múlva újra próbálkozok.
-
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #11791 üzenetére
Szerintem az összes amcsi tank ronda
na jó kivéve a Pershing, T25 AT ja és a T30.
-
marked one94
őstag
válasz
orpheusone #11660 üzenetére
Ezeket már láttam nekem az a darázs skin kellene
-
marked one94
őstag
Valakinek nincs meg a kis leopardhoz egy ilyen darázs skin szerűség
Egyszer láttam egy videóban de azóta se találom. Előre is köszi.
-
marked one94
őstag
válasz
L-e-f-i-e #11496 üzenetére
Pedig nem kéne rászokni
unatkoztam és mondom elindítom a játékot mentem is egy kört a kis leoval. Lista elején voltam vele 2x körbe száguldtam a pályán ez alatt 4 tankot szedtem szét és szerencsére nyertünk, 1500xp (duplázos kör) meg 11k credit. Utána mentem a is-4el és sikeresen kikaptunk -6000credit ami annyira nem vészes
-
marked one94
őstag
válasz
diegho #11493 üzenetére
Én is imádom mikor a csapatom fele olya nyelven beszél amit nem is lehet érteni pedig írják nekik hogy "english please" de nagyívben lesz@rják
. Az esetek 95% ilyenkor mindig kikapunk...
Amióta tegnap lejárt a prémiumom azóta kedvem sincs nagyon játszani. Talán majd holnap újra játszok. -
marked one94
őstag
válasz
L-e-f-i-e #11403 üzenetére
Én a is-4et prémiuom nélkül csináltam meg
(kb 2 hét volt) kicsivel több mint 500 csatám van az is-3al és sajnáltam eladni mert szerintem a legjobb 8as tank de hát kellet a pénz. Én mikor felraktam rá a BL9-est mintha egy új tankot kaptam volna olyan köröket mentem vele hogy csak lestem. Most is ezt érzem a is-4en
-
marked one94
őstag
Na 3 nap alatt majdnem sikerült mindent kifejleszteni az is-4re már csak 10k xp kell a motorra és kész, ja és még 170k xp a is-7re. Olyan jó érzés hogy mindent át tudok lőni még a t95öst is szemből. Most kb megint 3-4 hónapig nem veszek prémiumot de nem gondoltam hogy ennyit fog segíteni. Még ez a 3 nap alatt sikerült egy kis leopardot is venni imádok vele száguldozni, mondjuk másra nem is tudom használni. Most lehet nekem is el kéne kezdeni egy amcsi heavy ágat mert jó lenne egy t34es.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest