Aktív témák
-
marked one94
őstag
Victory ratio:78%
Battles:50
Experience gained:30372
Damage per battle:2706
Average experience:607.44
Capture per battle:0.62
Defense per battle:2.4Tegnapi platoonozás eredménye, szinte csak t9el mentünk(én mentem kb 5 csatát jpanzer 4el). Este mikor jött virkir egy picivel több bukó volt, biztos hozza magával a retardáltakat
Remélem a ma is nap is hasonló lesz.
-
marked one94
őstag
Victory ratio:73.33%
Battles:45
Experience gained:28475
Damage per battle:2263
Average experience:632.78
Capture per battle:3.73
Defense per battle:0Tegnapi platoonozás elég jól sikerült, mondjuk este mikor virkir-rel nyomtuk akkor több vesztes kör volt de elhanyagolható
-
marked one94
őstag
Találtam egy átlagos Patton visszajátszást, ha valakir érdekel megnézheti: [link]
azért virkir is jól csináltba bat chat-el
-
marked one94
őstag
válasz
Napfénysüti #44755 üzenetére
majd ha 10k csatával is 810 lesz a pontot akkor elszégyellheted magad
de nemrég kezdted a játékot még csak ismerkedsz vele ez van. Majd 6-8k csatánál már javulsz mikor ismered a többi tankot meg pályákat.
-
marked one94
őstag
válasz
Antonius1978 #44193 üzenetére
De ennek mi értelme lenne, hogy lenne T7ig magyar tankok? hülyeség az egész... Majd ha akarnak magyar tankokat berakják prémtanknak és kész.
-
marked one94
őstag
válasz
marked one94 #42865 üzenetére
Én is mennék aludni de még nem lehet
-
marked one94
őstag
Na senki sincs már fent?
-
marked one94
őstag
Még mindig nem látok egy képet se meg videót se hogy valaki AP-val min sebzés alatt lőtt volna.
ollie: okés csak az a baj hogy ilyen nincs... egy dolog lehet hogy te criticalt lőttél és más lőtt bele abba a pillanatba. Ja és nézzétek meg a agyuk min és max sebzését.
-
marked one94
őstag
Pedig ilyen nincs, de mindegy... vagy mutassatok képet vagy videót.
-
marked one94
őstag
válasz
Cingáriusz #41959 üzenetére
Én már szerencsére túl vagyok rajta
Mondjuk a bat-se egy nagy szám már patch után inkább játszok a Patton-al meg elkezdtem az ororsz med ágat.
-
marked one94
őstag
válasz
Cingáriusz #41955 üzenetére
Van az már 50sec is a 100mm ágyúnál
Mondjuk a 90mm ágyúnak most nem tudom pontosan mennyi.
-
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #41368 üzenetére
Nem tartottad meg a pz2-t? Milyen ember vagy te
Szerintem jó kis tank
vagyis nekem tetszik
-
marked one94
őstag
válasz
Iron Funeral #41349 üzenetére
Hátulját meg az oldalát néha átviszi. De 50-100m belül kell lenni hozzá. Imádom azt a kis gépágyút
-
marked one94
őstag
Valakinek nincs gondja a creditel... [link]
elmehetne a fenébe szerintem.
-
marked one94
őstag
Ennyit számít egy jó platoon akit egy profi irányít
. Nem a szuper E50esre gondolok aki 2 percig se élt.
[link] -
marked one94
őstag
hmm most nézem tegnap elég jó napom volt:
Victory ratio:62.50%
Battles:24
Experience gained:17068
Damage per battle:2817
Average experience:711.17
Capture per battle:0.17
Defense per battle:3.21csak Patton meg object 704.(kb 3-4 csata volt object-el ) Remélem a ma is hasonló lesz
-
marked one94
őstag
[link]
De miért utál engem ennyire a játék?
Elég is volt mára ennyi. Talán este ha lesz valaki akkor teszek még 1 próbát.-vitya-:péntek, szombaton én se értem rá bocsi
-
marked one94
őstag
válasz
Werewolf20 #39086 üzenetére
T20 a legjobb 7es med a játékba. Nagyon csúnya dolgokat lehet vele művelni. Piszok mozgékony és az a 90mm ágyú ami van hozzá nagyot sebez és pontos és nem is olyan lassú. Igen nincs páncélja de a medek közül csak a type-nak van E50nek meg a T54nek van. Meg meddel sose szemből harcolunk.
-
marked one94
őstag
válasz
jozefgucci1 #38871 üzenetére
stock löveg+HE kombóval egész használható
Francia tankok szeretni fogják
-
marked one94
őstag
válasz
Arpee78 #38767 üzenetére
"Egy med-el nem osztható annyi damage mint egy azonos szintű heavy v. arty-val"
Én ebbe a mondatba belekötök, mert ez hülyeség. Itt van a pl:
IS4: Percenként 2100 sebzést tud leadni.
Patton: Percenként 2925 sebzést ad le.
Arty-t nem tudom mert csak 7esem van meg utálok artyzni de azzal biztos több sebzést lehet leadni ha valaki ügyesen használja.Átlag sebzéssel számoltam mindkettő tanknál.
-
marked one94
őstag
Mennyetek a fenébe
-
marked one94
őstag
válasz
-vitya- #38240 üzenetére
Mondhatjuk
Amúgy a klán miatt
GrooveHero:Volt olyan hogy már a 13. perce meghaltam mert egy E100 bemakkolta
meg olyan is volt hogy 1v1ben egy Is4et lelövök 100hp-ra pár másodperc kellet volna az utolsó lövéshez és ammo rackelet kb 80%-ról... Hát remélem amit most veszek minőségi ruszki acélból lesz mint a tied
-
marked one94
őstag
válasz
GrooveHero #38238 üzenetére
Ami nekem volt elég sűrűn kapott ammo racket, lehet gyári hibás volt
Remélem amit most kapok jobb lesz
Meg ahoz képest hogy nem szerettem a statom nem rossz vele
-
marked one94
őstag
Na tegnap meglett a bat chat ezért gondoltam megnézem a statisztikámat, hogy végeztem a lorrainel 40t-vel, és össze hasonlítom a másik két t8as med-el ami van.
Panther2 [link]
Nagyon jó kis tankom még mindig itt van a garázsba és minden nap megyek vele 1-2 kört, Piszok jó ágyúja van, jól lehet vele távolra lövöldözni, és ha úgy adódik közelharcot is lehet vele vívni, csak vigyázni kell hogy nem nagyon tudja leengedni az ágyúját.Pershing [link]
Ezt a tankot csak imádni lehet! Jó ágyú, mozgékony, és rengeted pályán hasznos az ágyú kitéríthetősége. Tornya szereti elnyelni a lövéseket. Sajnos kevés a végsebessége. Nemsoká vissza is fogom venniLorraine 40t [link]
Eleinte nagyon utáltam mert piszok magas és hosszú egy tank. Van olyan helyzet mikor piszok jó az auto loader pl. mikor 2-3 tank egy helyen van és 1-2 lövés az egész. Ennek a tanknak se lehet nagyon leengedni a lövegét. Papíron pontos az ágyúja de gyakorlatba elég fura dolgokat tud művelni. Bármiről képes lepattanni. Szerencsére sokan nem tudják hogy táraznia kell vagy hogy meddig táraz és nem mernek rá menni.Még egy T44et kéne szereznem, arról a tankról is sok jót halottam. Mondjuk már dolgozok rajta
-
marked one94
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest