- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Fel
addikt
válasz
frame>24 #4880 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat Neked is, és a Többieknek is
Jelenleg a Pz35-ben van a legképzetteb legénység (68% talán), velük szerintem el fogom érni a 100%-ot, mert ezt a páncélost használom pénzszerzésre, úgyhogy még szolgálatban lesz egy ideig.Fejlődési cél: Igen a Panther I/II elsőként, de később is maradnék a német tank vonalon (bármennyire is nem ajánlott/jobb a szovjet oldal). De kipróbálnám majd a tankvadászokat is (Hetzer-t). A Pj. I-est használtam/felfejlesztettem, de nem jött be... Nagyon sérülékeny és lassú (menekülni nem tudtam vele).
Ma már összehozott egyszerűbb ellenfelekkel is (Pz 38-ban ülve), úgyhogy volt egy kis sikerélmény is. Sikerült sznájpolni is: 570m-ről lőttem ki egy Bt-2-t a 38-assal (4,7-es PAK 38-as löveg van rajta). Szóval nálam működik 500+ méterre is a látótáv.
mennyire jellemző a csalás a játékban? Eddig még talán nem botlottam ilyenbe, de ma megakadt egy-két furcsa dolgon a szemem... Pl.: Értem én, hogy a KV egy brutál tank, de az, hogy a közepes tankok se tudják megkarcolni, egy kicsit fura. Ma az egyik csatában, spectator módban követtem az egyik csapattársat, aki kempelt KV-val (!) a bázisunk mellett (Malinovka). Szépen elfogytunk körülötte, és maradt az ellenből 4-5 tank a számára. kinyírta mindet 1 lövéssel, és úgy, hogy folyamatosan támadták, 97% HP-vel fejezte be a csatát. Egy Pz. IV, vagy egy M7 háulról támadta, tisztán látszott, hogy talált is, de semmi eredmény... Létezik ez?
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Sorozatok
- Jogász topic
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest