- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ma elfogadtam a mindenható döntését és feladtam a nyerést 10/2. Minden full lila stat és csak vesztünk vesztünk...
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
A lövedékek becsadása a másik tankba olyan fura... az melyik beállítás a grafikai panelon?
-
h1mpi
félisten
Én egyszerűen hányok ettől a grafikától. Nem gondoltam, hogy ez fogja elvenni a kedvem a játéktól. Olyan lett mint az AW, nincs meg az a régi WoT érzés... csalódás Nekem nagyon
-
h1mpi
félisten
Hogy lehet beállítani azt, hogy semmi effekt ne látsszon csak a lövések nyoma vagy bármi hogy lövök. Ha leveszem az effektet eltűnik a lövés nyom is?! Ekkora szart
-
h1mpi
félisten
Nekem helyreállt a rend Az SD kliens a "régi" WoT érzést adja, nem vágyok többre. Viszont a HD mapoknál megfigyeltem egy érdekes dolgot. Ha csata betöltés közben fórumozok, akkor később rak be SSD-ről, mintha bent maradok a játékban Samsung 850 EVO 256-os a cucc szval nem lassú
Ha SD mapokon játszok létezik, hogy kevesebb a token, amit kapok vagy az mástól van?mennyi a max token amit ad egy csata alatt?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Pingek /Lagok nincsenek senkinek? Nekem elkezdett játszhatatlanul lagzani...
-
h1mpi
félisten
Ma engem kapott el a lag vonat... játszhatatlan DIGI-vel... abba is hagyom mára..
-
h1mpi
félisten
Megint lagos a DIGI, komolyan 2018-ban nehéz egy normális netet kiépíteni? 2 napja nem tudják megoldani...
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #162057 üzenetére
Persze idegesítő de szerintem ez is egy fun faktor, hogy ezeket megtaláld
Én tegnap vettem észre hogy Ruinbergen van egy beugró rész ahova fel is lehet menni sportolni mező lévő tankokat azt pl. hogy elég fontos kulcspozíció lesz a jövőben
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ez a Battle Royal mode olyan mint a PUGB, nagyon bejövős
-
h1mpi
félisten
válasz galervin93 #162262 üzenetére
Ez igaz, de minek szenvedni ha vannak túltápolt orosz szarok
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Ha a T71 DA az egyik kedvenc lightom, ez a 13 57 is tetszene gondolom?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest