-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
xyvz2 #112582 üzenetére
A vsync van ON állásban, mert nekem hasonló géppel 100-125 FPS. Mondjuk az a proci már kicsit elavult egy szálas teljesítményben, le kellene cserélni egy skylakera vagy egy haswellre. Kb. 30%-ot nyernél, de önmagában a 60 FPS a mostanival is kevés.100 körül kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz
Szasinka #112265 üzenetére
Az M103-al az a baj, hogy nem tudsz egy stabil játékstílust kialakítani, mert randomra mennek be a lövések. Még a T32-ben és a KV4-ben is jobban éreztem magam, mert ott tudtam, hogy milyen stílusban kell játszanom, hogy ne üssenek be. De itt semmi van, hogy pattognak és van, hogy belövi bárki szinte. Legalább a hull down meglenne, de a kupola szinte vonzza a lövéseket.
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Tudom ilyet nem illik kirakni, de életem legjobb artys köre volt, ahol egy light azt csinálta amit kell. Spotolt nekem okosan, nem kilövetve magát. Szerintem érdemes megnézni, volt benne egy TD mod light one shot is
Még mindig a kiságyún vagyok csak AP-val nyomom
-
h1mpi
félisten
válasz
Sixkiller6 #111129 üzenetére
Artyzgattam én is pár kört az S-51-el, nem csodálom, hogy kapom az arta áldást. Amit mellé lőttem az 80%-ban az én hibám volt, mert elmozgott a tank vagy nem jól számoltam ki. Amúgy elképesztően pontosak, pedig ez nem jellemző.
-
h1mpi
félisten
válasz
Tuco Ramirez #111116 üzenetére
Én a JgPzE100-ra tettem, felezte a HE dmg-et
-
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79 #111072 üzenetére
Nekem 20-30 kör kellett a nagy ágyúval, hogy fel tudjam venni a ritmust. Illetve az fontos, hogy tier10-ben ugye nagyobb pofonokat kapunk, mint 9-ben, ha kint marad a torony
64 csatám van vele 2481-es átlaggal és 2068 WN8-al, ami hozzám képest a max, amit ki tudok hozni egy ilyenből egyelőre. BIA+venti és Cola-val az aim time az viszont vicces
Nem szabad utána mással játszani, mert azt hiszed nem is szűkül a következő tank
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
mcwolf79 #111070 üzenetére
Én azt csak egyszer vettem meg és adtam el. Sokat tanultam korábbról és 95 csatát mentem vele, hogy ne ítélkezzek 20 csata után feleslegesen. Azt hiszem az egy 4 skilles legénységgel már eléggé meg tud erősíteni, hogy trackelni nem egy ilyennel megyek be csatába
Amúgy azért vettem meg a sok kritika ellenére is, mivel ez nagy kedvenc ág a JgPz IV kivételével az összeset imádom. De ez valahogy nem adja, talán ha egyszer valamit buffolnak az ágyúján visszaveszem, de amúgy esélytelen. Valamelyik nap, amikor ugyanazt az IS3-at kétszer trackeltem egymás után, akkor döntöttem el, hogy mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #111007 üzenetére
Mióta megvolt kb. 2 jó csatám volt vele, tehát ez egy hosszú folyamat része volt. Most már idegből nem adok el tankot. Ez kb. 10. alkalom volt, amikor végre megnyomtam a gombokat
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #110999 üzenetére
TierX tankot miért nem adunk el?
itt azért sokszor olvasom, hogy eladja valaki a 10-es tankot. Az oka pedig az, hogy egyszerűen nem szórakoztat a játék vele, ha meg ott van a garázsban csak-csak megyek vele, de mindig megbánom. Így biztos, hogy nem fogom használni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol #110990 üzenetére
Tök türelmes voltam, mindig mentem 3 kört vele. Amikor napokon keresztül láncolok mindenkit az már nem az én idegeimnek való. Ma láncolom a Panther II-t oldalról, tegnap előtt az IS3-at kétszer egymás után... hagyjuk egymást, szerintem sokkal jobb a Jagdtiger... komolyan ma olyan retardáltakkal voltam együtt, hogy nem is értem, hogy sikerült összelőnöm 2K WN8-at...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Na eladtam a tier10-es 300 penes láncoló TD-m, elég volt ennyi belőle...
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol #110938 üzenetére
Én ráestem volna az AMX-re, mert ha jól emlékszem már spotolva volt pont akkor a két nmy középen és a WT még nem veled foglalkozott (bele is lőttél egyet). Utána esetleg lett volna esélyed a szintkülönbség miatt kicsit hull downozni, de vélhetően akkor is kiszedtek volna a túlerő miatt.
Más: én csak EU1-en játszok, mert oda jobb a pingem
-
h1mpi
félisten
válasz
rlazol #110921 üzenetére
Szerintem: az elején az E100-tól bekapott lövés tök felesleges volt, én attól balra szoktam felnézni a sziklánál, utána későn vetted észre, hogy lehet lőni a dombra felmenőket, illetve túlságosan a sín mellett álltál, kicsit beljebb kell menni és jobban rálátsz a tankokra. A végén oda mentél felspotoltattad magad az AMX-el majd a középen lévő két tank kilőtt. Gyakorlatilag fedezék nélkül maradtál.
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #110519 üzenetére
Ja de TD módban ne találjon már 100%-ra majdnem egy orosz arty
-
h1mpi
félisten
válasz
Plasticbomb #110516 üzenetére
Na ilyet ne csináljunk már artyval a TD többet lő mellé.... ezt tényleg a legnagyobb hibája a játéknak...
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #110294 üzenetére
Szerintem semmi baj nincs vele, a következő meg egyenesen szuper a 6.th sensel, ha megvan. A 7-es na az már furább egy szerzet.
-
h1mpi
félisten
válasz
#84221696 #109724 üzenetére
Érdekes nekem a kedvenc TD-m volt a játékban. Azt a mozgékonyságot nem lehet mással megcsinálni, aminek ilyen páncélja is van mellé. Jó persze kell a skilles legénység bele. Vissza is veszem majd és megkapja a Tigris II legényeit átképzés után.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
Greentea #109500 üzenetére
Oda raktuk a dmg-et legalább
más: M103-at és STI-t ne húzzatok egyszerre, valami borzasztó mind2 stockként, arról már nem is beszélek, hogy csak mezőn és sivatagban vagyok velük folyamatosan, ma el is adtam a Tiger II-t ahhoz nincs erőm már...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
S-51 RNG
youtube
Le dmg-eltem az nmy teamet
Amúgy nem ment ma a játék 4 stock tankot húzni nem vidám...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Hű ennek a T34/100-nak a z 5 fokos gun depje az nagyon kemény... ezt nem tudom honnan találta ki a WG hozzá... max hasra ütöttek azt tudom elképzelni
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Lightal spotolni max team playben van értelme, randomban semmi... úgyse lövik a tomatok...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Hű egyelőre ez az STI nem adja, annyira lassú az alap motorral, hogy a JgPzE100 elmegy mellettem.... nem túlzás ez egy kicsit a WG részéről?
-
h1mpi
félisten
válasz
Plasticbomb #109466 üzenetére
Válts szervert és akkor 6-8 mapot legalább váltogat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest