- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
westlake #5621 üzenetére
Egyébként nevetséges, hogy 2 hónap malmozás alatt eszükbe sem jutott, hogy van egy rakat dolog, amit ki lehetne próbálni, nem kell megvárni, hogy QA-n minden működjön?
Nevetséges amit művelnek, ezek után bárki is úgy fog a projektre nézni, mint aminek az eredményeire lehet is számítani?
(a kérdések költőik) -
kingabo
őstag
válasz
westlake #5594 üzenetére
Köszi! Közben kaptam egy adag MCM-et is. Valószínűleg az lehetett, hogy nálam az ARP 16-18 óráig fut és sok napra elegendő csomag volt a gépemen így nem kért újat. Valszeg csak rosszkor néztem.
Event log: azt látom, hogy folyamatosan kér Intel GPU-hoz csomagokat, de nem kap. De ahogy írtátok is, ezek mostanában eléggé ritkák.
Beállított profilok: mindegyik gépem a "home" nevűben van, aminél az összes projekt engedélyezett.Köszi mégegyszer a segítséget.
-
kingabo
őstag
Nem nagyon figyeltem a hireket mostanában, de nálam eltűnt az African Rainfall Projecten kívül az összes, már a gpu-sakat sem láttam egy ideje.
Nálatok is így van? Várható, hogy a többi projekt is visszatér (gpu támogatással is akár)? -
kingabo
őstag
Én most kaptam vagy 30 GPU-s csomagot. Külön öröm, hogy az Intel prociba integrált Hd 4600 "gpu"-ja is támogatott
-
kingabo
őstag
Hmm, az összes Mapping Cancer Markers csomagom 3-4 sec után számolási hibás lett, viszont a többi projekt szépen, hibamentesen fut.
Másnál van ilyen? Vagy egyedi eset és akkor meg kéne keresni a hiba okát...Szerk: Hmm, stderrort meglesve out of memory kivételt dobott, viszont van még 9giga szabadom és a bionc által felhasználható 4gb-ből még 500mb sincs elhasználva...
-
kingabo
őstag
válasz
westlake #5202 üzenetére
Toltam én is azt a projektet, sőt még beszélgettünk is a topikjában.
Én másik "normálisat" nem ismerek. Bár van aminél még a seti is értelmesebb: a sztaki kopi-jánál, sztem mindennek több értelme van. (a Te géped ellenőrizze a feltöltött doksit, hogy másolták-e valaki másról...)
Volt aki pl az ilyen gyógyászati projekteket azért utált, mert úgyis csak a gyúgyszercégek gazdagszanak meg belőle...Én inkább gazdagítanék bárkit, ha a nagyszüleim kigyógyulhattak volna rákból. -
kingabo
őstag
Be lehet valahol állítani, hogy ne akarjon 20-30-40 órás csomagokat adni a gépemnek, ha megy napi 2-3 órát? Pláne, hogy sokszor el se jut a checkpointig, aztán kezdi legközelebb előlről...
-
kingabo
őstag
-
kingabo
őstag
válasz
Exodius #5102 üzenetére
Ha "kézzel fogható" eredmény kell,a sztaki pl a plágium ellenőrzőjükhöz (is) használja a gridet.
Ha tudsz angolul, akkor ajánlom a wcg oldalát és a fórumaikat, ott születnek cikkek arról, hogy mit értek el. Cikkek itt: [link]. Nemrég jött az értesítő, hogy valamelyik projekt előadásáról készült videó is visszanézhető. -
kingabo
őstag
A mostani leállásról tud valaki valamit? Nálam a messages fül tele van ilyen hibaüzikkel:
"21/01/2013 11:19:28 World Community Grid Scheduler request failed: Peer certificate cannot be authenticated with known CA certificates"
A kész csomagokat nem tudja feltölteni, újakat egy ideje nem kapok. -
kingabo
őstag
Hátha valakit érdekel: itt érhető el a december elsejei FightAIDS@Home webcast felvétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest