- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Régóta aktív olvasója vagyok a fórumnak, sokat tanultam, tehát lassan belátom mennyi mindent nem tudok még.
Szeretnék segítséget kérni egy olyan honlap létrehozásában, mely folyamatosan mutatná szeretett nagymamánk hollétét. (Több saját felhasználású honlapot futtatok saját szerveren, nem az alapoktól kellene indulni.)
Létezik-e és ha igen, mi a módja, hogy egy androidos telefon hollétét folyamatosan mutató térképet illesszek be egy honlapra?
Köszönöm!! -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Elég régóta olvasom a topikot, sok mindent tanultam belőle. Egy dolog nem akar összejönni a világért sem! Biztosan user error, de nem találom a megoldást.
Teljesen alapoktól kell újraépíteni a honlapomat, ami egy itt hon lévő, saját NAS-on fut. Ez nem lenne gond, de a médiatárba feltöltött képeket kategorikusan!! fektetve jeleníti meg. Mit állíthattam el, ill. mi az ami ezelőtt át volt állítva?Köszönöm!!
-
-
Lacics25
aktív tag
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen járok, de azért megpróbálom.
A gondom, a wordpress mobil alkalmazással adódott.
Röviden a részletek: Saját, azaz itthon üzemeltetett szerveren, kb 2 hónapja szerkesztgetünk egy céges adatbázis kezelő honlapot, ami egészen jól bevált, teszi a dolgát. Eljött az ideje, hogy "valódi" honlapot csináljunk belőle, ezért átköltöztettem. Az itthoni, tehát eddig üzemelő wordpress-t szeretném saját, családi események rögzítésére felhasználni. Megváltoztattam a domain nevet és elkezdtem belakni. Ezt a honlapot is szeretném mobil eszközről frissítgetni, képeket feltölteni.
És a gond itt kezdődik: Android rendszeren minden ok, ÁM Iphone-on a médiatárban lévő képek nem érhetők el. Eddig, mármint az előző domain név alatt ilyen gond nem volt, minden tökéletesen működött. Újra telepítettem az Iphonon a wordpress-t, semmi változás. Már mindent újraindítottam, a helyzet változatlan.Még valami! Az Iphonon, böngészőből megnyitva működik, látható, kezelhető a médiatár.
Hol keressem a hibát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest